Au fost desemnate cele mai „periculoase” celebrități din întreaga lume

Anna Kendrick se află pe primul loc în lista celor mai periculoase celebrități ale căror nume se regăsesc în cele mai multe căutări online din lume, cel puțin în acest an, potrivit unei firme care se ocupă cu securitatea cibernetică.

Au fost desemnate cele mai „periculoase” celebrități din întreaga lume

Compania McAfee, care protejează informațiile din spațiul digital, a măsurat numărul de căutări pe internet care conțin nume de celebrități și care direcționează utilizatorii către potențiale site-uri dăunătoare device-ului.

Actrița Anna Kendrick, cunoscută pentru rolurile din filmele din seria Twilight, Pitch Perfect și serialul Love Life, difuzat de HBO Max, se află pe primul loc în clasamentul internațional al celor mai „periculoase” celebrități. În 2019, Kendrick se afla pe locul 4 în acest top, însă datorită lansării recente a Trolls World Tour, acum actrița a urcat pe primul loc în acest clasament.

Clasamentul este completat de rapper-ul Sean Combs (cunoscut și ca P. Diddy), pe locul 2, iar pe locul 3 este cunoscuta actriță Blake Lively. Următoarele trei locuri sunt ocupate de nume cunoscute din industria muzicală: Mariah Carey (locul 4), Justin Timberlake (locul 5), Taylor Swift (locul 6). Ultimele patru poziții din clasament le revin lui Jimmy Kimmel (locul 7), actrița Julia Roberts (locul 8), actrița Kate McKinnon (locul 9) și cântărețul Jason Derulo (locul 10).

Compania McAfee a mai realizat și câteva clasamente în funcție de țări, iar rezultatele sunt destul de diferite față de topul internațional. Cristiano Ronaldo este pe primul loc în clasamentul din India al celor mai „periculoase” celebrități, Kylie Jenner ocupă același loc, dar în Olanda, iar Adele deține acest record în Australia.

Reprezentanții McAfee spune că infractorii de pe internet se folosesc de celebrități pentru a ne atrage să dăm click pe link-uri care duc spre site-uri ale căror conținut ne pot crea probleme device-ului pe care îl folosim. Aceste site-uri sunt folosite pentru a instala viruși sau pentru a fura din informațiile personale ale utilizatorului, inclusiv parole.

Firma de securitate online a oferit și câteva sugestii despre cum ne putem apăra în mediul digital de aceste capcane, și ne sfătuiește să descărcăm clipuri video doar din surse care cer în schimb o sumă de bani și să dăm click doar pe acele știri din surse veridice, în care avem încredere. De asemenea, un alt aspect important este menținerea aplicațiilor și software-ul de anti-virus la zi, pentru a putea depista eventualele nereguli.

Citește și:
Nicole Kidman face mărturisiri inedite despre căsnicia cu Tom Cruise

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people