Selfie inedit și foarte amuzant cu Ryan Reynolds și Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively continuă să ne surprindă cu interacțiunea lor pe rețelele de socializare.

Selfie inedit și foarte amuzant cu Ryan Reynolds și Blake Lively

Pandemia de coronavirus le-a oferit părinților mai mult timp pe care să și-l petreacă alături de copiii lor, numeroase idei de petrecere a timpului liber și oportunitatea de a le arăta acestora în viitor cât de bine s-au descurcat cu activitățile distractive și educative în același timp.

Pe contul său de Instagram, Blake Lively a postat un selfie în care ea și soțul ei, actorul Ryan Reynolds, poartă amândoi măști de protecție decorate chiar de fiicele lor.

„Nu o să îi facem deloc de rușine la grădiniță”, a scris Lively în descrierea imaginii în care apare împreună cu soțul ei.

În a doua imagine postată pe stories, Lively a dezvăluit că fiicele sale au customizat măștile folosind un kit de la The Craft Studio NYC. „Aceasta nu este o reclamă”, a precizat ea. „Aceste kit-uri sunt extraordinare”.

Cel mai probabil, autoarele desenelor de pe măștile de protecție sunt cele două fiice mai mari ale cuplului: James, în vârstă de 5 ani, și Inez, în vârstă de 3 ani. Cei doi mai au o fiică, Betty, care nu a împlinit încă un an și al cărei nume a fost dezvăluit prin versurile unei piese interpretate de Taylor Swift.

Ryan și Blake nu împărtășesc foarte des imagini personale pe conturile de social media, așadar aceasta este o ocazie unică. Recent, cei doi au vorbit despre mișcarea Blake Lives Matter și modul în care intenționează să îți crească cele trei fetițe.

„Noi nu am fost niciodată nevoiți să ne pregătim copiii pentru ce s-ar putea întâmpla dacă te oprește mașina poliției pe drum”, au scris ei într-o postare din mai. „Nu știm cum e să trăiești așa zi de zi. Nici nu ne putem imagina nivelul de teamă și de furie al acestor oameni. Ne simțim rușinați știind că ne-am permis să nu ne informăm cum trebuie în trecut despre cât de adânc înrădăcinat este acest rasism sistemic”.

În aceeași postare, Blake și Ryan mărturisesc că și-au educat copiii diferit față de cum au fost ei educați: „Vrem să ne autoeducăm legat de experiențele celorlalți și să vorbim liber cu copiii noștri despre toate acestea… în special despre complicitatea noastră involuntară. Despre avantajele, ignoranța și greșelile noastre.”

Mai mult, cei doi au mai scris despre cum își iau angajamentul de a-și crește copiii „astfel încât să nu ajungă niciodată parte a acestui tipar nebun de societate, să facă tot posibilul pentru a nu provoca niciodată durere altcuiva, intenționat sau chiar și neintenționat.”

 

View this post on Instagram

 

@naacp_ldf

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

„Măcar atât să facem în onoarea nu doar a lui George Floyd, Ahmaud Arbery, Breonna Taylor sau Eric Garner, ci și a tuturor femeilor și bărbaților de culoare care au fost omorâți în spatele camerelor de filmat”, continuă ei, în urma unei alte donații în valoare de 200.000 de dolari către aceeași organizație.

„Mereu există petiții de semnat, reprezentanți de sunat, bani de donat, apeluri la implicare sau măcar la informare ca să înțelegem mai bine toate aceste probleme și cum putem să ajutăm mai bine fiecare”, au concluzionat cei doi actori.

De curând, Reynolds a lansat și inițiativa The Group Effort, cu scopul de a aduce diversitate și integrare în industria cinematografică. Planul este de a aduce până la 20 de stagiari din cât mai multe comunități pe platourile de filmare, ca să lucreze cu cei mai cunoscuți profesioniști – toată experiența le va folosi pentru a își construi o carieră adevărată în această industrie, destul de populară pentru exclusivitatea ei de până acum. „Vor fi plătiți și găzduiți cu proprii mei bani”, a mai declarat actorul, într-adevăr optimist pentru viitorul pe termen lung al societății.

Citește și:
Ce a răspuns Ryan Reynolds după ce Blake Lively i-a zis în glumă că este însărcinată din nou

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people