Blake Lively se amuză pe seama tunsorii de carantină a soțului ei, Ryan Reynolds

Cu saloanele închise în această perioadă de caratină, Blake Lively a trebuit să-i facă o tunsoare soțului său, Ryan Reynolds, iar rezultatul este foarte amuzant.

Blake Lively se amuză pe seama tunsorii de carantină a soțului ei, Ryan Reynolds

La începutul lunii, Ryan Reynolds a participat la versiunea virtuală a show-ului The Late Show with Stephen Colbert. În timpul discuției, aceștia au ajuns și la subiectul sensibil din această perioadă de pandemie: cum să te tunzi acasă. Reynolds i-a spus lui Colbert că soția sa, Blake Lively, îl va tunde acasă și că are unele temeri în această privință.

Nu s-a mai auzit nimic despre tunsoare de atunci, dar Lively a postat zilele trecute o poză cu look-ul soțului său pe Instastory. Se pare că aceasta a vrut să râdă puțin pe seama soțului său punând ca descriere: „Vă provoc să uitați de acest lucru de fiecare dată când îl veți vedea, pentru restul eternității”.

Această postare pare să fie răzbunarea lui Blake la răspunsul lui Ryan atunci când aceasta l-a tuns înainte de pandemie. Actorul a spus că procedura a durat mai mult de două ore iar rezultatul nu a fost tocmai de calitate. „La sfârșitul zilei, arăta ca și cum a executat tunsoarea cu o brichetă sau cu mănuși de șmirghel”, a spus acesta.

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului. Mai exact, cei doi au anunțat pe conturile lor personale de Instagram faptul că banii vor fi direcționați către două bănci de alimente din Statele Unite și Canada. „Covid-19 a avut un impact imens asupra persoanelor în vârstă și a celor cu venituri mici. Eu și Blake donăm 1 milion de dolari pentru a ajuta băncile de alimente din America și Canada. Aveți grijă de trupurile și inimile voastre. Fiți bucuroși. Sunați pe cineva care este izolat și care ar putea avea nevoie de ajutor”, a scris Ryan Reynolds pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If youre able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

„Cu toate că trebuie să ne distanțăm pentru a-i proteja pe cei care nu se pot autoizola, tot putem rămâne conectați. Puteți face un video, pe Facetime sau Skype. Amintiți-vă că dragostea poate trece peste orice. Fie că faceți cumpărături pentru persoanele în vârstă sau ajutați la pregătirea meselor copiilor, cu toții putem face câte ceva pentru cei din jur sau pur și simplu alegem să stăm acasă. Vă trimit dragostea mea”, a scris Blake Lively pe Instagram.

În interviul său cu Cobert, Ryan a menționat și că mam alui Blake s-a mutat acum alături de ei și de cele trei fetițe ale lor. Se pare că nici așa acesta nu este ferit de glumele soției sale dar măcar acest cuplu păstrează lucrurile interesante în perioada asta.

Citește și:
Kate Middleton crede că doar unul dintre cei trei copii ai săi îi seamănă

Foto: Arhiva Revistei ELLE
Text: Alexandra Dima

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people