Kate Middleton crede că doar unul dintre cei trei copii ai săi îi seamănă

Kate Middleton și Prințul William au serbat cea de-a doua aniversare a fiului lor, Prințul Louis, alături de frații acestuia, Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și Prințul George, 6 ani.

Kate Middleton crede că doar unul dintre cei trei copii ai săi îi seamănă

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Louis, Ducele și Ducesa de Cambridge au postat o serie de fotografii adorabile cu micuțul prinț, iar fanii nu au putut să ignore asemănarea lui cu mama sa, Kate. Faptul că Louis seamănă atât de mult cu mama lui o face pe aceasta foarte fericită – Kate mereu a crezut că ceilalți doi copii, George și Charlotte, nu seamănă deloc cu ea, ci numai cu Prințul William.

O sursă apropiată de Kate a vorbit cu cei de la revista People despre asemănarea dintre Kate și mezinul familiei: „Toată lumea comentează cum Louis seamănă leit cu Kate”, a dezvăluit aceasta. „Ea adoră acest lucru și crede că este foarte drăguț”.

Nu trebuie să ne uităm prea atent la micuțul Prinț ca să ne dăm seama că trăsăturile sale sunt moștenite de la mama sa – chiar dacă nu ne-am gândit prea mult până acum la asta, acesta clar seamănă mai mult cu mama sa decât seamănă Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Kate mereu glumește că Louis este singurul copil care seamănă cu ea”, a adăugat sursa. Foarte mulți au subliniat că Prințesa Charlotte și Prințul George seamănă mai mult cu partea din familie a tatălui, comparându-i cu Regina Elisabeta a II-a și cu Prințul Charles, în copilărie.

Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor se află momentan la reședința de la țară, Anmer Hall, unde își petrec timpul liber cu diverse activități, precum pictura. Chiar dacă George și Charlotte nu cresc moștenind trăsăturile fizice a lui Kate, aceștia clar au luat câte puțin din creativitatea, căldura și șarmul său.

Citește și:
Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people