Antonia, criticată pe rețelele de socializare. Care e motivul și cum a reacționat artista

Antonia a fost criticată în mediul online. Care este motivul și cum a răspuns cântăreața?

Antonia, criticată pe rețelele de socializare. Care e motivul și cum a reacționat artista

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața nu este ocolită de criticile din online, iar recent a primit un comentariu răutăcios și negativ pe rețelele de socializare cu privire la aspectul ei fizic.

Antonia a împărtășit cu fanii de pe Instagram mesajul pe care l-a primit de la un urmăritor. În acel mesaj, artista este criticată pentru felul în care arată. 

„Fată, cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu! Fakeo!

Ulterior, logodnica lui Alex Velea a reacționat și a decis să răspundă criticilor care i-au fost aduse.

„Părul meu este real. Adică real. Real 100%. Este „fake” uneori în videoclipuri și ședințe foto. Calmează-te, femeie! Aaaaa, și mai port și lentile verzi din când în când ca să fiu „exotică.”

Antonia formează alături de Alex Velea unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Sunt împreună de 10 ani și au doi copii, pe Dominic și Akim. În vara anului 2020, cântăreața și Alex Velea s-au logodit. 

În trecut, Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, care este tatăl primul său copil, Maya. Cei doi părinți s-au despărțit curând după, iar mai târziu Antonia a intrat într-o relație cu Alex Velea. Divorțul lung și mediatizat, dar și lupta pentru custodia Mayei au făcut ca Antonia și Alex Velea să nu se poată căsători, deși amândoi declaraseră că și-ar dori acest lucru. În cele din urmă, divorțul de Castellano a ajuns la final în 2020.

Într-un interviu pentru ego.ro, Antonia a vorbit despre tatăl fiicei sale. Artista a fost întrebată ce relație are acum cu Vincenzo Castellano, fostul ei soț, având în vedere că fiecare dintre ei și-au refăcut viața.

„Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.”

Citește și:
INNA dezvăluie secretele siluetei sale. Cum se menține artista în formă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people