Angelina Jolie se gândește să candideze la președinție?

Angelina Jolie nu exclude posibilitatea de a candida la președinție, într-o bună zi.

Angelina Jolie se gândește să candideze la președinție?

Angelina Jolie nu este cunoscută doar pentru cariera în industria cinematografică, ci și pentru acțiunile umanitare pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului. Angelina ajută refugiații care vin din țările afectate de război și își folosește vocea pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute activiste ce promovează empowerment-ul și siguranța femeilor, lucrând cu asociații de prevenire a violenței sexuale.

Întrebată dacă se gândește să candideze la alegerile prezidențiale, Angelina le-a răspuns celor de la People: „Niciodată să nu spui niciodată. Încerc să vorbesc despre lucrurile în care am încredere. Dacă vă uitați în jurul lumii, există mult mai multe fete și femei care nu doar că nu cunosc progresul, drepturile lor nu sunt respectate”, a spus Jolie, în contextul legilor din jurul lumii care tratează femeile drept cetățeni de clasa a doua.

Angelina a adăugat că nu este suficient ca legile să se schimbe, ci să aibă o autoritate clară în ceea ce privește problemele sociale importante care afectează societatea. „Una dintre prioritățile noastre este înființarea permanentă a unei autorități internaționale care să investigheze crimele din război, inclusiv violul în masă și alte forme de abuz și violență”, spune Angelina.

Jolie recunoaște că, totuși, s-au produs niște schimbări de-a lungul timpului, cum ar fi interzicerea amnistiei atunci când se negociază pedepsele pentru violatori. „În prezent, există mai multă conștientizare, iar tot mai multe țări și-au luat un angajament. De exemplu, 156 de țări au pledat pentru interzicerea amnistiei în cazul violurilor, atunci când se negociază pedeapsa în tribunal”, a continuat aceasta.

Munca depusă de actriță în cadrul Organizației Națiunilor Unite nu a ajutat doar femei și refugiați, ci i-a adus aproape oameni care i-au devenit, apoi, prieteni: „Mă simt binecuvântată în ceea ce fac pentru că am oportunitatea de a cunoaște o mulțime de oameni extraordinari care și-au petrecut viața dedicându-se celorlalți.”

Citește și:
Jennifer Lopez vorbește despre momentul în care a realizat că Alex Rodriguez este „The One'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people