Andrei Ștefănescu, declarații emoționante după ce a fost confirmat cu COVID-19 și atacat public de Olivia Steer

Andrei Ștefănescu, concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de la Antena 1, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Andrei Ștefănescu, declarații emoționante după ce a fost confirmat cu COVID-19 și atacat public de Olivia Steer

Andrei Ștefănescu, concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată de la Antena 1, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și se află internat la Spitalul „Matei Balș”. Tot acolo se mai află și colegii săi de emisiune, artiștii Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Adriana Trandafir.

„Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel puțin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital. După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat”, a declarat Andrei Ștefănescu la finalul săptămânii trecute pentru Antena Stars.

După ce acesta a povestit pentru Pro TV cum și-a luat rămas bun de la familie înainte să fie internat la un spital din București, Olivia Steer l-a ironizat pe Facebook. „Joi dimineață mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, a mărturisit Andrei Ștefănescu la Pro TV.

Comentariul Oliviei Steer a fost unul extrem de acid și malițios: „Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă”. Nu este prima dată când declarațiile făcute de Olivia Steer stârnesc controverse în spațiu public, aceasta spunând că ea consideră măsurile autorităților cu privire la criza generată de coronavirus drept un genocid.

Andrei Ștefănescu a vorbit, duminică, la emisiunea „Sinteza zilei”, despre ce a simțit când a văzut atacul Oliviei Steer, dar și al altor persoane din mediul virtual.

„Mi-a venit efectiv să plâng. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam o părere bună despre ea. Am rămas extrem de dezamăgit – efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. Eu am dormit cu băiețelul meu în pat, fiind bolnav, pentru că nu am știu că așa e nenorocita asta de boală. E asimptomatică la mine – alți oameni au simptome mai grave. Am exemple lângă mine, aici. Sunt oameni care suferă cu adevărat și pleacă dintre noi. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare?”, a spus Andrei Ștefănescu.

În aceeași emisiune, artistul a mai precizat că familia sa (soția și copilul) trebuie să stea izolată în acest moment și că, potrivit DSP, nicium membru al familiei nu va fi testat decât dacă are simptome.

Citește și:
EXCLUSIV ELLE: Alina Pușcaș, PRIMELE DECLARAȚII după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus (VIDEO)

Foto: contul de instagram al lui Andrei Stefanescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people