Andrei Aradits, mărturisiri după ce soția lui a plecat în India pentru câteva luni: „E groaznic”

Andreea, soția lui Andrei Aradits, a plecat pentru câteva luni în India. Cum se descurcă singur celebrul actor?

Andrei Aradits, mărturisiri după ce soția lui a plecat în India pentru câteva luni: "E groaznic"

Andrei Aradits se poate mândri cu o căsnicie care durează de aproape două decenii. Actorul și soția lui, Andreea, s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2002, atunci când el a jucat în serialul „În Familie”, difuzat de Prima TV.

Andrei și Andreea Aradits au împreună și un fiu, pe nume Eric, în vârstă de 16 ani, care îi calcă pe urme tatălui său, el având deja la activ câteva apariții în seriale precum cunoscuta producție Las Fierbinți difuzată de PRO TV. A mai jucat în scurtmetrajul „Excursie”, dar și în pelicula „Octav”, alături de nume celebre, precum Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Lia Bugnar, Dana Rogoz, Andi Vasluianu și nu numai.

Soția lui Andrei Aradits este plecată în India pentru câteva luni, urmând acolo un curs de yoga. Aceasta este instructoare de yoga și aprofundează domeniul. Actorul a vorbit în emisiunea „La Măruță” despre această perioadă, în care soția lui este departe de casă.

„E groaznic, sunt disperat. Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. Deci e groaznic.”

Andrei Aradits a mărturisit că soția lui va veni acasă abia în luna martie și a povestit cum decurge acum programul lui și cum se descurcă singur cu fiul lor, Eric.

„Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac e să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici. După care încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs.”

Actorul și soția lui păstrează legătură cât timp sunt departe unul de celălalt, iar aceasta i-a oferit câteva detalii cu privire la experiența de care are parte în India.

„Da, cu soția mai vorbesc din când în când că are Wi-Fi și vorbim. E în India, e cu fetele de diverse naționalități, e un întreg club acolo, sunt rusoaice, elvețience, sunt toate națiile. E o tabără acolo, un cult, sectă, adunare, gașcă. E cald acolo, palmieri. Mi-a spus că se plictisește, că doarme. (…) Îi e dor de mine, dar e foarte fericită. Mi se pare foarte suspect.”

Andrei Aradits a fost întrebat cum resimte această perioadă, în care partenera lui de viață nu este lângă el. Actorul a recunoscut că a petrecut mai mult timp cu fiul său. „E trist așa, n-am mai fost de mult așa, singur. E groaznic, e urât. Eric are 16 ani acum, e ok”, a adăugat Andrei Aradits în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Citește și:
Fiica lui Nicole Cherry a împlinit două luni. Cum arată acum micuța Anastasia

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people