Fiica lui Nicole Cherry a împlinit două luni. Cum arată acum micuța Anastasia

Anastasia, fiica lui Nicole Cherry, a împlinit două luni de când a venit pe lume.

Fiica lui Nicole Cherry a împlinit două luni. Cum arată acum micuța Anastasia

Anastasia, fiica lui Nicole Cherry, a împlinit două luni de când a venit pe lume, iar cântăreața a marcat acest moment cu un video adorabil în care apare alături de fetița ei.

Nicole Cherry s-a filmat în timp ce își ținea fetița în brațe, precizând că Anastasia a împlinit două luni, iar fanii au copleșit-o cu urări și felicitări.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 22 de ani. Cântăreața a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie 2021.

Cântăreața care a împlinit recent 23 de ani are o legătură foarte strânsă cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și le dezvăluie mereu detalii din viața ei personală și nu de puține ori le-a spus și despre problemele cu care se confruntă.

Recent, tânăra mămică a vorbit și despre botezul fiicei sale, dezvăluind când va avea loc, cel mai probabil marele eveniment.

„Botezul o să aibă loc după Paște, prin luna mai cred”, le-a mărturisit Nicole Cherry fanilor, care au întrebat-o când o va creștina pe Anastasia.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie deosebită. Să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a spus Nicole Cherry la „Xtra Night Show” acum ceva vreme.

În ciuda faptului că Nicole Cherry spunea înainte să nască faptul că nu intenționează să își arate prea mult fetița pe rețelele de socializare, artista a reușit să își surprindă fanii pentru că a împărtășit cu aceștia mai multe imagini adorabile cu fiica ei.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Nicole Cherry a dezvăluit faptul că a avut o naștere ușoară și o recuperare la fel de ușoară.

„Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry.

Întrebată cu cine seamănă micuța, Nicole Cherry a spus că aceasta a moștenit trăsăturile lui Florin, tatăl micuței și logodnicul artistei.

„Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin.”

Nicole Cherry a mai dezvăluit că mama ei este cea care o ajută cu micuța Anastasia.

„Toată lumea fericită, în extaz, a venit prințesa acasă. Mă ajută mama mea, așa cum am spus și înainte că mama o să fie cel mai mare ajutor al meu și facem cu rândul. Mai dorm eu două ore, mai doarme ea două ore și tot așa. Ne dorim să nu fim epuizate amândouă și să putem face față”, a povestit Nicole Cherry. 

Citește și:
Cu ce problemă se confruntă Andreea Ibacka la început de an: „Doar 3 ore de somn pe noapte'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people