Andreea Esca va juca într-un film. Cine este regizorul peliculei și când apare pe marile ecrane

Andreea Esca va juca într-un film alături de alte vedete cunoscute din România. Când va apărea pelicula pe marile ecrane?

Andreea Esca va juca într-un film. Cine este regizorul peliculei și când apare pe marile ecrane

Andreea Esca este considerată astăzi una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din televiziunea din România. Numele ei este asociat cu prezența la pupitrul știrilor PRO TV. Pe lângă cariera impresionantă din televiziune, vedeta va apărea într-un film alături de alte actrițe și alți actori de la noi. 

Andreea Esca va juca în filmul lui Pavel Bartoș, care se numește „Ramon”, regizat de Jesus del Cerro. Îndrăgitorul prezentator TV a declarat pentru Click! că în filmul său vor apărea și alte nume cunoscute din showbiz-ul autohton, dar și din cinematografia românească. 

„Da, filmează și Esca, are un rol. Carmen Tănase. Joacă și Smiley. Sunt mulți actori. Sunt și prieteni de-ai mei, dar și foarte buni actori. Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Elvira Deatcu, Ionuț Rusu, Bogdan Farcaș. Da, e o gașcă bună.”

Filmările s-au încheiat, iar Pavel Bartoș a dezvăluit și când va avea premiera pelicula „Ramon.” 

„În februarie, apare pe marile ecrane „Ramon”. Sunt atât de încântat de ce s-a filmat, încât de-abia aștept!”, a completat Pavel Bartoș pentru Click!. 

Pentru rolul din filmul „Ramon”, Pavel Bartoș a trecut printr-o transformare fizică și a slăbit 12 kilograme. Prezentatorul TV a declarat în urmă cu câteva luni în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV că procesul a început în luna august a anului trecut. Actorul a povestit și despre personajul pe care îl interpretează.

„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red. – personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică. La un moment dat dădusem jos vreo 12 kilograme. Mie mi-a plăcut tot timpul de mine. Dar, pentru anumite lucruri, sunt niște provocări, de ce să nu fiu și un pic altfel? E o meserie în care îți permiți acest lucru”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Citește și:
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 57 de ani: „Fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people