Cum arăta Pavel Bartoș în adolescență. Cu greu l-ai recunoaște

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori din România.

Cum arăta Pavel Bartoș în adolescență. Cu greu l-ai recunoaște

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori din România. Împreună cu Smiley el prezintă emisiunea concurs „Românii au talent”, iar cel mai recent fanii l-au putut vedea și în postura de prezentator al emisiunii Masked Singer, ambele difuzate de PRO TV.

Pavel Bartoș s-a născut pe 20 ianuarie 1975 la Miercurea Ciuc, județul Harghita, și a urmat cursurile Facultății de Teatru de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Acesta este căsătorit și are trei fetițe, pe Eva, Rita și Sofia.

Înainte de a se remarca în postura de prezentator de emisiuni, Pavel Bartoș a jucat în seriale românești de succes „Numai iubirea” sau „Îngerașii” și și-a împrumutat vocea pentru a dubla în limba română personaje din filme de animație precum „Tarzan”, „Prințesa și Broscoiul”, „Universitatea monștrilor”.

Deși acum îl cunoaște toată România, puțini știu cum arăta acesta în tinerețe și în adolescență. Actorul și-a surprins fanii dezvăluind pe rețelele de socializare câteva imagini inedite cu el și trebuie să recunoaștem că ne-a surprins look-ul acestuia, cu păr lung, geacă de piele și privire atât de pătrunzătoare.

Avem și o veste bună pentru fanii lui Pavel Bartoș. Mai este foarte puțin până când îl vor putea revedea pe micile ecrane și acest lucru este datorat de premiera atât de așteptată a noului sezon al show-ului „Românii au talent”, care va începe pe 4 februarie.

„Românii au talent” este unul dintre cele mai longevive show-uri de talente din România, înregistrând cu aproape fiecare ediție niveluri record de audiență. În luna octombrie a anului 2021, PRO TV a anunțat că noul sezon vine și cu o serie de schimbări, având în vedere faptul că Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juriului. Ei voi fi înlocuiți cu actorul și comediantul Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, care la rândul său este actor și prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV.

Citește și:
Octavia Geamănu, mesaj dur pentru influenceri: „Atâta prost gust…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people