Florin Călinescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV

Florin Călinescu face declarații surprinzătoare despre adevăratul motiv pentru care a decis să încheie colaborarea cu PRO TV.

Florin Călinescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la PRO TV

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere în luna iulie a anului 2021, după ce a anunțat pe contul lui de Facebook că renunță la colaborarea cu PRO TV. Actorul era jurat în show-ul „Românii au talent” din anul 2015, atunci când a venit în locul lui Constantin Cotimanis.

Florin Călinescu a fost invitat în podcast-ul lui Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, ocazie cu care a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la PRO TV. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, lucrurile s-au schimbat odată cu plecarea lui Adrian Sîrbu, fondatorul PRO TV. „Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altfel de direcție. La alte posturi sunt tocmite.”

În continuare, Florin Călinescu a vorbit despre greșelile făcute de conducerea postului de televiziune PRO TV. „Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la PRO TV, câți bani s-au cheltuit ca să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români. Dacă și acum PRO TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Florin Călinescu a semnat un contract cu Prima TV după plecarea de la PRO TV. Emisiunea prezentată de acesta se numește „Florin Călinescu Show” și a început pe 19 octombrie.

Florin Călinescu a vorbit în luna septembrie despre noua emisiune pe care o prezenta, la evenimentul în care Prima TV a anunțat grila de toamnă. „Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum (…) Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar, din păcate, planurile vieţii sunt şi cu flux, şi cu reflux. O să fac o emisiune căreia cred că putem să îi putem găsi locul cu siguranță, pentru că ce făceam acum mai mulți ani mi se pare că era o cafea cu lapte”, a menționat Florin Călinescu.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones filmează în România

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people