Andreea Esca, semnal de alarmă cu privire la simțul civic: „Nu vă uitați resturile”

Andreea Esca a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și a făcut apel către comunitatea sa de fani.

Andreea Esca, semnal de alarmă cu privire la simțul civic: „Nu vă uitați resturile”

Andreea Esca este printre cele mai ascultate voci de la noi, care recent a tras un semnal de alarmă către comunitate. Prezentatoarea de știri de la PRO TV a transmis un mesaj dur și face apel la simțul civic al oamenilor care nu fac deloc eforturi pentru a proteja mediul înconjurător.

Andreea Esca, apel către comunitatea sa

Vedeta adoră să petreacă foarte mult timp în natură și se simte mai conectată cu mediul atunci când este într-un loc lipsit de aglomerație și este înconjurată doar de verdeață. Din acest motiv, prezentatoarea rămâne profund dezamăgită atunci când observă că alți oameni nu fac deloc eforturi pentru a păstra mediul curat și îngrijit. Andreea Esca a împărtășit cu internauții o imagine prin care face apel la simțul civic și disciplină.

Aflată într-o escapadă departe de casă, dar mai ales de oraș, Andreea Esca s-a bucurat de aerul curat și liniștea din zonele rurale ale țării. Cu toate acestea, vedeta a postat o imagine cu mai multe resturi menajere puse într-o plasă, pe marginea apei, alături de un mesaj către comunitate.

„Nu vă uitați resturile pe marginea piscinei #multumesc #romaniaeducata. Le puneți într-o plasă și le lăsați într-un coș…”, a transmis Andreea Esca pe Instagram.

sursa: Instagram

Andreea Esca îi încurajează pe urmăritorii săi și nu numai să protejeze cât se poate mediul înconjurător și să nu ignore problemele planetei. Astfel, vedeta face apel către aceștia să nu mai lase resturile menajere pe unde apucă și să strângă toate gunoaiele în urma lor.

Ulterior, vedeta a postat imagini din vacanță unde se bucură de peisajele superbe, florile din grădină, dar mai ales de liniștea departe de agitația din Capitală. Deși se află într-o perioadă de relaxare, Andreea Esca nu a uitat de fanii de pe internet și i-a ținut la curent cu ultimele noutăți din șederea sa.

Citește și:
Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people