Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Ricky Martin a fost surprins alături de copiii lui într-o ipostază adorabilă, la plajă.

Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Ricky Martin se bucură de timp de calitate cu gemenii săi înainte de ziua lor de naștere, ei urmând a împlini 14 ani. Duminică, cântărețul în vârstă de 50 de ani a împărtășit fotografii adorabile de la o zi petrecută la plajă cu gemenii Matteo și Valentino, unde aceștia au învățat să facă surf.

Ricky Martin, ipostază adorabilă alături de copii

Artistul are doi băieți gemeni, fiul Renn, în vârstă de 3 ani, și fiica Lucia, în vârstă de 4 ani, cu soțul Jwan Yosef. La sfârșitul lunii iunie, Martin și-a împărtășit entuziasmul atunci când Matteo i s-a alăturat pe platoul de filmare al unui nou proiect. De această dată, ei au fost surprinși la plajă, unde s-au distrat de minune.

„Grozavă zi de plajă! Începe săptămâna zilelor de naștere pentru băieții mei mai mari. Îi mulțumesc fratelui meu Alecs pentru atmosfera bună ale zilei și pentru că i-a învățat pe Matteo și Valentino să se joace cu valurile. Sunt cel mai norocos tată din lume.”, a transmis artistul.

Martin a postat recent pe Instagram o fotografie rară a fiului său care îi ridică degetul în semn de „Like” de pe scaunul de regizor pe platoul de filmare al noului său videoclip. „Uite cine a decis să mă însoțească la filmările noului meu videoclip„, a scris Martin în legenda fotografiei.

Anul trecut, Martin a apărut în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, unde prezentatoarea talk-show-ului l-a întrebat despre apariția pe coperta ediției 2021 a revistei PEOPLE’s Pride Issue.

„Sunt foarte fericit. Oamenii mă întreabă: Cum te simți? Ei bine, știi ce, de fiecare dată când am ocazia să vorbesc despre familia mea și să las lumea să știe că suntem oameni buni și că ceea ce simțim și iubim este cu adevărat. Este foarte interesant, dar mulți oameni îmi spun: ‘Ricky, îți mulțumesc foarte mult doar pentru că ai postat acea fotografie cu tine, soțul tău și copiii tăi. Asta m-a făcut să mă simt mai bine în pielea mea'”, a adăugat Martin.

Citește și:
Ce trebuie să eviți atunci când te muți cu partenerul tău, la tine acasă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people