Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari

Rebecca Drucker, fostul manager al lui Ricky Martin, susține că artistul nu i-a oferit banii care i se cuveneau.

Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari

Ricky Martin este dat în judecată de către fostul său manager, Rebecca Drucker. Aceasta susține că artistul nu i-a oferit comisioanele care i se cuveneau și îi cere să o despăgubească cu 3 milioane de dolari.

Drucker, care a fost managera cântărețului din 2014 și până în 2018 și apoi din 2020 și până în 2022, a declarat că „a salvat cariera lui Ricky Martin” și că l-a „protejat” de „consecințele indiscrețiilor sale.” În documentele depuse la dosar, Drucker susține că a contribuit la cariera lui Ricky Martin prin „contracte de înregistrare, acorduri de turnee și sponsorizare și alte eforturi profesionale.” „Cu Rebecca alături, Martin a câștigat milioane de dolari și, prin urmare, îi datorează Rebeccăi comisioane substanțiale”, au precizat avocații lui Drucker în reclamația de 15 pagini.

Drucker a mai susținut și că, în septembrie 2020, cântărețul a fost amenințat și intimidat cu o „acuzație care i-ar fi putut pune capăt carierei”. „Rebecca l-a protejat cu înverșunare pe Martin”, se arată în documentele oficiale, în care este menționat și faptul că femeia „l-a sfătuit pe Ricky Martin și a adus un consilier juridic de top pentru a se ocupa de această problemă”. Avocații susțin că datorită ei, Martin a „ieșit nevătămat” și și-a putut continua cariera.

În plus, Drucker afirmă că din 2020, viața artistului a fost „un dezastru” și că a trebuit să se ocupe inclusiv de problemele persoanele ale acestuia.

„Deși cariera lui Martin a înflorit de când a reangajat-o pe Rebecca ca manager în mai 2020, aceasta a fost nevoită să se ocupe de o serie de probleme personale ale lui Martin, cum ar fi probleme cu bona pe care a angajat-o pentru a avea grijă de copiii săi, neplata impozitelor, abuzul de substanțe și multe altele”, au susținut avocații lui Drucker.

În documentele oficiale depuse la dosar se mai arată și Martin ar fi creat „un mediu de lucru toxic” și este prezentat și „un incident deosebit de urât din Dubai, în care au fost implicați Martin și reprezentantul său, José Vega.”

Citește și:
R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people