Fiul lui Ricky Martin, ipostază adorabilă pe platoul de filmare al celui mai recent videoclip al cântărețului

Fiul lui Ricky Martin, Matteo, l-a însoțit pe tatăl său pe platoul de filmare al celui mai recent videoclip al cântărețului.

Fiul lui Ricky Martin, ipostază adorabilă pe platoul de filmare al celui mai recent videoclip al cântărețului

Ricky Martin este un tată mândru, iar acest lucru este dovedit de imaginile adorabile cu fiul său de pe platoul de filmare. Matteo, în vârstă de 13 ani, l-a însoțit pe tatăl său la filmările celui mai recent videoclip al cântărețului, iar băiatul a părut să se simte în largul său. Cei doi au avut parte de o zi plină, în care artistul a îmbinat utilul cu plăcutul.

Fiul lui Ricky Martin și-a însoțit tatăl pe platoul de filmare

În postarea făcută de celebrul artist, Matteo purta un hanorac alb cu glugă și o șapcă de baseball gri, în timp ce zâmbea larg la cameră. Băiețelul era așezat pe unul dintre scaunele de regizor de pe platoul de filmare al celui mai recent videoclip al lui Ricky.

„Uite cine a decis să mă însoțească la filmările noului meu videoclip.”, a transmis Ricky Martin în postarea sa.

Ricky este tatăl a patru copii, pe care îi are împreună cu soțul său Jwan Yosef. Matteo are, de asemenea, un frate geamăn, Valentino. Gemenii au fost născuți printr-o mamă surogat în august 2008 și au o soră mai mică, Lucia, în vârstă de 3 ani, și un frate, Renn, în vârstă de 3 ani.

Artistul oferă rar detalii despre copiii lui

În timp ce își ține în cea mai mare parte a timpului copiii departe de lumina reflectoarelor, Ricky oferă ocazional câteva detalii din viața celor mici, cu fotografii adorabile. O postare care a „topit” inimile internauților a fost o imagine cu Renn și un curcubeu la începutul lunii iunie.

Imaginea cu Matteo nu a fost singura din spatele scenei pe care Ricky a oferit-o cu privire la viitorul videoclip. El a postat o altă fotografie, care arăta ținuta sa, dorind să împărtășească o parte din surpriza pe care le-a pregătit-o fanilor.

„În această fotografie, un mic teasing despre cum va arăta videoclipul următorului meu single. A fost o zi foarte lungă, dar totul decurge uimitor de bine atunci când esți înconjurat de grupul potrivit de oameni. Nimic altceva decât dragoste și lumină pe tot parcursul zilei. Energia s-a simțit puternică”., a transmis cântărețul.

Citește și:
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 57 de ani: „Fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people