Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, își măresc familia

Familia lui Ricky Martin se mărește.

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, își măresc familia

Ricky Martin, în vârstă de 47 de ani, a anunțat în cadrul unui eveniment că el și soțul lui, Jwan Yosef, vor avea încă un copil prin intermediul unei mame surogat.

Cântărețul a fost invitat la Human Rights Campaign National Dinner care a avut loc în Washington D.C., unde a fost premiat, și a anunțat chiar pe scenă faptul că el și soțul lui așteaptă încă un copil. Martin a fost prezent la eveniment alături de soțul lui, dar și de doi dintre cei trei copii pe care îi are, gemenii Valentino și Matteo, în vârstă de 11 ani.

„Familia mea este aici”, a spus cântărețul pe scenă. „Nu te văd, dar, soțul meu Jwan, te iubesc, frumoșii mei gemeni Valentino și Matteo, și ei sunt aici, vă iubesc cu toată inima mea, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să fac ceea ce fac și voi sunteți copii extraordinari. Toți sunteți extraordinari. Vă iubesc, Lucia, fetița mea care nu este este aici cu noi, a rămas acasă cu bunica, și ea este lumina vieții mele”.

Ricky Martin și-a continuat discursul spunând: „Apropo, trebuie să anunț că suntem însărcinați. Așteptăm un copil”, declarația sa fiind primită cu urale din partea celor prezenți în sală. „Este perfect! Iubesc familiile mari”, a completat Martin.

La evenimentul care a avut loc în weekend, Marin a primit The HRC National Visibility Award pentru susținerea drepturilor comunităților LGBTQ și actele sale caritabile.

Ricky Martin și Jwan Yosef au început să se întâlnească în 2016, iar în luna noiembrie a aceluiași an au anunțat în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că s-au logodit. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Citește și:
Enrique Iglesias dansează alături de fiica sa, Lucy, iar imaginile sunt adorabile

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people