Andra a dezvaluit ce inseamna melodia “Semne” pentru ea si a povestit ce a simtit in prima zi de scoala a fiului ei

Andra a lansat, nu demult, impreuna cu Connect R, o noua melodie care a ajuns imediat in topul preferintelor fanilor ei: „Semne”.

Andra a dezvaluit ce inseamna melodia “Semne” pentru ea si a povestit ce a simtit in prima zi de scoala a fiului ei

Cu ocazia lansarii celei mai noi piese a Andrei, o colaborare pe care artista a realizat-o impreuna cu Connect R, ELLE a stat de vorba, live, cu cei doi cantareti.

In cadrul interviului, Andra a dezvaluit ce inseamna melodia „Semne' pentru ea si care sunt „urmele' care i-au ramas pe suflet, amintirile frumoase care i-au marcat viata.

„Fiecare se regaseste in melodie prin momentele pe care le-a trait in viata', a explicat artista. „Pentru mine, au ramas semne frumoase in sufletul meu, la mine semnele sunt amintirile frumoase: nunta, botezul copiilor mei, nasterea celor doi copii ai mei… semne care ma fac fericita.'

In timpul interviului, Andra a auzit clopotelul si copiii unei scoli din apropiere care au iesit in pauza iar asta a facut-o sa isi aduca aminte de propria copilarie, dar si de prima zi de scoala a fiului ei, David, care a intrat de curand in clasa pregatitoare.

Eu acum retraiesc amintirile din scoala pentru ca David a inceput clasa pregatitoare si ne trezim in fiecare dimineata, pregatesc sendvisul, cerealele cu lapte… mi se pare atat de frumoasa perioada asta cand retraiesti anii din copilarie!', a povestit Andra.

Poti urmari intregul video mai jos.

Citeste si:
Delia – vacanta exotica in Paradis (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people