Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Survivor România 2022 ajunge la final!

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Visul lor a fost să ajungă până la final! Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă au vibrat cu ei, minut de minut. Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă… până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi… e vremea pentru FINALA Survivor România 2022.

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Alex Delea și Alexandru Nedelcu au luptat până la ultima suflare, iar Delea a reușit să câștige, pentru a doua oară la rând, colanul de imunitate.

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Nedelcu, Elena Chiriac și Ionuț au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandru Nedelcu este concurentul care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală.

„Ăsta a fost drumul meu până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în Finală, dar dacă atât mi-a fost scris… atât a fost să fie”, a declarat vizibil emoționat concurentul pentru care flacăra s-a stins.

Alex Delea. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Cine va fi campionul unei competiții de senzație? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi, de la 20:30, începe FINALA!

Citește și:
Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people