Alexandra Stan vorbește deschis despre dorința de a avea un copil

Alexandra Stan a făcut mărturisiri sincere despre dorința de a deveni mamă și calitățile pe care ar trebui să le aibă tatăl copilului.

Alexandra Stan vorbește deschis despre dorința de a avea un copil

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a ajuns cu mai multe ocazii în topurile internaționale și a avut parte de o ascensiune remarcabilă în industria muzicală. 

Alexandra Stan a abordat de-a lungul timpului cu sinceritate atât momentele frumoase din viața ei, cât și pe cele dificile pe care le-a întâmpinat. Artista a vorbit cu mai multe ocazii despre dorința de a avea un copil. Într-un interviu acordat revistei Unica, vedeta a declarat că își dorește să devină mamă și a spus și ce calități consideră că ar trebui să aibă tatăl copilului ei. „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, a declarat Alexandra Stan.

În ciuda faptului că oamenii consideră că artiștii au o viață perfectă, realitatea este cu totul alta. Alexandra Stan a mărturisit că dincolo de preconcepțiile existente cu privire la artiști, în spatele acestora stau multe compromisuri pe care sunt nevoiți să le facă, precum și multă muncă. „În general, oamenii cred că noi artiștii trăim într-o continuă distracție, într-o continuă petrecere, că suntem mereu înconjurați de fani, că avem tot timpul o stare bună, că suntem mereu gata de concert, că suntem tot timpul înconjurați de muzică și veselie. În spatele a ceea ce oamenii văd, de fapt, este vorba de foarte multă muncă, multe compromisuri, foarte multe nopți pierdute, sărbători și zile de naștere ale celor apropiați pierdute. Viața noastră reală nu este mereu ca cea din videoclipuri. Suntem și noi oameni și ne luptăm cu aceleași probleme pe care le are orice altă persoană”, a mai spus Alexandra Stan pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Însărcinată cu primul copil, Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului: „Emoțiile mă copleșesc foarte tare'

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people