Alexandra Nechita este însărcinată pentru a doua oară

Alexandra Nechita, celebra artistă româncă ce în trecut a primit titlul de "micuța Picasso", este însărcinată pentru a doua oară.

Alexandra Nechita este însărcinată pentru a doua oară

Alexandra Nechita este însărcinată pentru a doua oară. Celebra artistă româncă, ce în trecut a primit titulatura de „micuța Picasso”, a împărtășit vestea cu urmăritorii săi de pe Instagram, acolo unde a făcut publice mai multe imagini în care i se vede burtica de gravidă. 

În fotografiile publicate de Alexandra Nechita apar și soțul ei, Dimitry Tcharfas, designer din Ucraina, dar și fiica lor, Tevvy.

Alexandra Nechita, acum în vârstă de 35 de ani, l-a cunoscut pe soțul ei, Dimitry Tcharfas atunci când ea avea 19 ani. Artista româncă a vorbit în urmă cu câțiva ani despre cum a început de fapt povestea lor de dragoste. „Eu aveam 19 ani, el 21-22… Eu eram în al doilea an de universitate şi aveam un program infernal. Luni dimineaţă eram în L.A., iar joi seara plecam spre New York, spre Miami, pentru că acolo aveam cele mai multe proiecte şi expoziţii, iar la un moment dat mi-amintesc că am fost în Australia pentru 4 zile, deci zbor de 11 ore, şi trebuia să mă încadrez ca timp, pentru că aveam examene. Practic, n-aveam viaţă personală”, a declarat Alexandra Nechita pentru okmagazine.ro

Artista a menționat că partenerul ei avea o personalitate puternică, era hotărât și stabilise alături de el să își concentreze atenția asupra carierei. „Eram într-un weekend în L.A., aveam o prietenă UCLA care era îndrăgostită de prietenul cel mai bun al lui Dima şi aşa ne-am cunoscut. Dima avea o personalitate extraordinară, era foarte sigur pe el şi am stabilit încă de la început că prioritatea mea e cariera, că mă încui în atelier pentru 4-5 zile, „deci nu mă suna, nu mă întreba, n-o suna pe maică-mea, că te omor!” (râde) Şi a mers! Suntem foarte opuşi, eu sunt iute, aprinsă, energică, el e gânditor, calm”, a adăugat Alexandra Nechita pentru sursa menționată anterior.

Alexandra Nechita s-a născut în România, însă atunci când avea un an și jumătate a plecat alături de mama ei în America. Încă de la o vârstă fragedă, mai exact când avea șapte ani, și-a descoperit pasiunea pentru artă și a început să picteze, iar un an mai târziu avea deja prima sa expoziție, într-o librărie din L.A.

În 1997, Alexandra a fost denumită artistul oficial al Premiilor Grammy. Doi ani mai târziu, a fost aleasă de către World Federation of the United Nations Associations să coordoneze Global Arts Initiative, un proiect ce includea peste 100 de țări. Lucrările Alexandrei au fost expuse în galerii din întreaga lume: România, Elveția, Olanda, Italia, Franța, Marea Britanie, Singapore, Japonia, Australia sau Noua Zeelandă. Unele dintre ele se află în muzee celebre, precum cel din Vatican sau The Rock and Roll Hall of Fame, din Cleveland. De asemenea, operele sale au intrat în posesia și unor colecționari de artă privați printre care se numără și Oprah Winfrey, Debra Messing, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman.

Citește și:
Însărcinată cu primul copil, Cristina Cioran dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people