Alex Delea, confesiuni despre cele mai grele momente la Survivor: „Un pachet complet de nebunie”

Alex Delea a vorbit despre cele mai dificile momente prin care a trecut la Survivor și a descris competiția din Republica Dominicană.

Alex Delea, confesiuni despre cele mai grele momente la Survivor: „Un pachet complet de nebunie”

Alex Delea este fericitul câștigător al acestui sezon Survivor România și s-a întors acasă cu un premiu impresionant de 100.000 de euro. Tânărul a luptat cot la cot în finală alături de Elena Chiriac, iar votul publicului i-a adus victoria. Odată ajuns acasă, Alex Delea a vorbit deschis despre experiența din Republica Dominicană.

Alex Delea a vorbit despre cele mai dificile momente din competiție

Într-un interviu acordat pentru Click!, Alex Delea a povestit cum a simțit experiența Survivor și despre dificultățile cu care s-a confruntat în cinci luni. Tânărul de 25 de ani a trecut prin momente dificile și condiții de trai greu de imaginat, însă a rezistat până la final și a demonstrat că merită premiul pentru cel mai bun supraviețuitor.

Cu toate că acum deține trofeul Survivor, lupta pentru marele premiu nu a fost deloc ușoară, iar parcursul său a fost presărat cu tensiuni și momente grele. Alex Delea a trecut prin lipsa de somn, frig, vreme instabilă și foame. Ba mai mult, cele mai apăsătoare au fost gândurile.

„Când a început Survivor, credeam că etapa cea mai grea va fi cea legată de mâncare, şi a fost la început. După aceea, au venit somnul pe scândură, frigul de noapte, ploile, gândurile. Este un pachet. Ai bucurii foarte multe, dar şi foarte multe dureri, gânduri. Survivor este complet în orice: în bucurii, în tragedii, în agonie, în extaz. Este un pachet complet de nebunie curată.”, a spus Delea.

Cum a fost revenirea la viața obișnuită

Deși competiția s-a terminat, Alex Delea a mărturisit că îi este dor de concurs, dar și de anumite obiceiuri pe care și le-a format acolo. Acesta a trecut printr-o serie de schimbări semnificative, iar recuperarea nu este ușoară.

„De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare.”, a spus Alex Delea pentru sursa citată.

Tânărul a vorbit despre problemele de sănătate

Câștigătorul a dezvăluit că se simte norocos deoarece nu s-a confruntat cu probleme de sănătate, așa cum a fost în cazul anumitor colegi. Alex nu a suferit accidentări și a declarat că este cât se poate de sănătos. Totuși, fostul concurent a declarat că a plecat de acasă cu teama că nu va rezista fizic.

„Spre norocul meu, nu am avut nici o accidentare şi nici o problemă de sănătate. Frica mea cea mai mare pe care o aveam când am mers la Survivor era că mă accidentez. Eu mergeam foarte mult la sală, luam vitamine, era o rutină normală pentru mine. Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%.”, a spus câștigătorul.

Citește și:
De ce a părăsit Andra „Vocea României'? Artista a dezvăluit adevăratul motiv

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people