Adda, dezvăluiri în lacrimi pe social media

Adda le-a făcut urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o serie de mărturisiri emoționante despre problemele prin care a trecut.

Adda, dezvăluiri în lacrimi pe social media

Adda a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre probleme pe care le-a întâmpinat până acum. Cântăreața obișnuiește să își țină la curent fanii cu privire la momentele prin care a trecut, iar aceștia o apreciază pentru deschiderea de care a dat dovadă mereu.

Recent, Adda a publicat pe rețelele de socializare un scurt video, în care sunt prezentate diferite clipe din viața ei. Fanii artistei au fost surprinși de unul dintre momentele împărtășite de ea, și anume acela în care plânge, semn că nu își dorește să își ascundă vulnerabilitățile pe social media

„Primesc multe mesaje dacă și cum m-am vindecat. Încă nu, dar sunt pe drumul cel bun. Și mă țin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (soțul ei), pentru visul meu!”, a fost mesajul transmis de Adda pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda a vorbit cu mai multe ocazii pe rețelele de socializare despre problemele cu care se confruntă și momentele grele prin care a trecut.

„Acum un an de zile, viață mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima”, scria Adda, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Este vorba despre diagnosticarea cu dermografism, despre care Adda vorbește încă de când a fost nevoită să se interneze, în urma unei crize. Aceasta este o afecțiune de tip alergic care poate declanșa simptome de la prurit, până la edeme.

„A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn”, a adăugat cântăreața.

Citește și:
Adela Popescu, într-un mic confict cu mama lui Radu Vâlcan. De la ce a pornit totul: „Îmi spune că ne batem joc…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people