Cu XL-S Medical îţi recapeţi măsura!

Viaţa în continuă mişcare, stresul zilnic, alimentaţia dezechilibrată şi lipsa unei activităţi sportive îşi pun amprenta asupra siluetei. Pe lângă acestea, un program încărcat ne impiedică să începem o dietă şi să trăim o viaţă pe măsura noastră. Însa, XL-S Medical, prin programul “De la XL la S”, vine în ajutorul femeilor care îşi doresc să-şi recapete silueta sau să ajungă la greutatea ideală printr-o metodă naturală şi complet sigură.

Cu XL-S Medical îţi recapeţi măsura!

XL–S Medical – gama nr 1 în Europa pentru slăbit – completează stilul de viaţă al femeilor ocupate avand ca reper mese sănătoase şi echilibrate.

Dacă vrei să slăbeşti sănătos, să te şimţi bine în pielea ta, dar nu ai timp şi nu te poti mobiliza, înscrie-te şi tu în programul de slabit De la XL la S', alege să-ţi schimbi viaţă şi să-ţi recapeţi măsura!

img2
Programul debutează în luna iulie şi se întinde pe o perioadă de 3 luni, timp în care poţi fi una dintre cele 10 femei norocoase sustinute de o echipa de profeşionisti – nutriţionist şi antrenor personal, ce te vor ajuta să-ţi recapeţi silueta şi încrederea în sine.

Pe baza unei evaluari îndividuale realizate înainte de începerea programului, nutriţionistul va construi un program alimentar personalizat, în funcţie de ritmul de viaţă al concurentelor, în timp ce antrenorul personal va propune cele mai bune exerciţii ţinând cont de condiţia fizică a fiecareia, dar şi de obiectivele personale propuse. Ca şi completare a stilului de viaţă sănătos propus – dietă, sport şi o alimentaţie corectă, concurentele vor beneficia, pe toată perioada programului, de suplimentul natural XL-S Fat Binder.

Îmbogăţit cu vitaminele A, D şi E, XL-S Fat Binder reduce absorbţia grăsimilor până la 27% şi te ajută să obţii rezultate de 3 ori mai eficiente. În plus, pe toată durata programului, concurentele vor învaţa că un stil de viaţă sănătos are la bază principii sănătoase – sport şi dietă, ce le ajută să piardă în greutate într-un mod echilibrat, sănătos şi fară efecte adverse.

img 3
După încheierea programului, cele 10 curajoase vor începe să trăiască pe măsura lor – măsura ideală pentru care au ales să-şi schimbe stilul de viaţă.

Mai mult, cine a înregistrat cele mai bune rezultate se va putea relaxa, pentru un weekend, într-una dintre capitalele modei.

Înscrie-te în program!

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul www.xl-s.ro/viatacumasura .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet