Biotics intotdeauna impreuna cu antibioticul

Suntem deja in plin sezon rece, iar afectiuni ca raceala si gripa ne pot afecta pe fiecare dintre noi. De cele mai multe ori, ajungem la antibiotice pentru a le trata. Efectele adverse ale acestor medicamente sunt o problema, resimtindu se mai ales la nivelul aparatului digestiv.

Biotics intotdeauna impreuna cu antibioticul

Flora intestinala, adica stratul natural de bacterii „bune“ aflat in intestin, are un rol important in functionarea tubului digestiv si in imunitatea organismului.

Echilibrul florei intestinale este sensibil, iar antibioticele sunt un puternic factor perturbator al acestuia. Dupa un tratament cu antibiotice timp de 5-10 zile, flora intestinala se reface intr-un interval indelungat, putand determina tulburari digestive. Din acest motiv, specialistii recomanda administrarea probioticelor intotdeauna cand utilizam antibiotice.

Probioticele sunt culturi vii de microorganisme, din anumite specii care traiesc in mod natural in colon si care sunt folosite in industria farmaceutica.

BIOTICS este un produs probiotic care contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai frecvent intalnite in flora intestinala sanatoasa si se prezinta atat sub forma de capsule adresate adultilor – BIOTICS, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii – BIOTICS Baby.

BIOTICS si BIOTICS Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea diareei asociate consumului de antibiotice, precum si a altor efecte adverse gastro-intestinale pe care antibioticele le pot determina. De aceea este importanta utilizarea BIOTICS intotdeauna impreuna cu antibioticul.

Datorita rolului lor de reglare a florei intestinale, BIOTICS si BIOTICS Baby au si alte beneficii importante pentru sanatate. Ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor, fapt important mai ales in perioada in care se realizeaza diversificarea alimentatiei la copii; asigura un tranzit intestinal normal si imbunatatesc starea generala a organismului.

BIOTICS si BIOTICS Baby sunt produse naturale, nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta. Pulberea BIOTICS Baby nu schimba gustul sau mirosului lichidului in care se suspenda (apa, lapte), iar micutii o vor accepta cu placere. Medicul sau farmacistul dumneavoastra va poate indruma in privinta utilizarii BIOTICS si BIOTICS Baby.

BIOTICS si BIOTICS Baby pot fi gasite in farmaciile din toata tara, la un pret recomandat de 16,5 lei cutia BIOTICS si 20,5 lei cutia BIOTICS Baby.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet