Unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day ca să vă simțiți minunat

Ne-am gândit că ai nevoie de puțin ajutor în ceea ce privește sărbătoarea dragostei. Așa că, dacă nu știi încă unde să ieșiți în seara de Valentine's Day, avem câteva sugestii pentru tine.

Unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day ca să vă simțiți minunat

Valentines Day marchează o zi așteptată de majoritatea îndrăgostiților și detestată de cei care nu se află într-o relație. Cu această ocazie, suntem învăluiți de reduceri speciale la desuuri, aparate de bărbierit, șampanie și bomboane, dar și la evenimente dedicate îndrăgostiților, precum concerte, piese de teatru, meniuri speciale în restaurante și excursii în diferite părți ale lumii – idei perfecte dacă nu știți unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day.

Chiar dacă alegi să petreci sărbătoarea alături de partener sau profiți de ocazie ca să organizezi o ieșire cu prietenii, ți-am pregătit câteva sugestii de locuri unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day.

Teatru

Oscar și tanti Roz, în regia lui Chris Simion Mercurian

„Oscar și tanti Roz”, cartea lui Eric Emmanuel Schmitt, transmite un mesaj puternic, tulburător, care obligă publicul să se identifice pentru un moment cu Oscar, personajul principal. Oana Pellea și Marius Manole vor pune în scenă povestea imaginată de regizoarea Chris Simion Mercurian, la Teatrul Bulandra.

Intrincerc, de Victor Țăpeanu

Tinerii actori de la Cuibul Artiștilor pun din nou în scenă o piesă originală. Victor Țăpeanu a creat „Intrincerc” și i-a ales pe Vlad Basarabescu și Frederic Negrescu să-i materializeze povestea, în locul în care își țin de obicei reprezentațiile, Amfiteatrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor. Trebuie să știi că intrarea este liberă, însă donațiile de la sfârșitul piesei îi ajută pe tinerii artiști să-și ducă mai departe poveștile.

Stand-up Comedy

La bine și la rău

Maria Popovici, Mincu și Banciu au pregătit un live show pentru seara de 14 februarie în Club 99. Așa că, dacă vreți să vă petreceți timpul în compania a zeci de râsete și bună dispoziție, ar trebui să luați în calcul această variantă.

Fools Love – Podcast LIVE cu specialişti în dragoste

Bordea și Cortea, alături de un invitat special, psihoterapeutul de cuplu Raluca Zlatanov, analizează problemele în relație și scrisorile primite de la public într-un podcast live, acompaniat de mult umor, bineînțeles.

Petreceri

Cant Touch This: 80s & 90s party

Grădina Eden este locul în care joi seara, pe 14 februarie, vei dansa pe melodiile anilor `80 și `90. Atmosfera este cu totul specială atunci când ai alături persoana iubită.

True Karaoke Love

Dacă îți dorești o seară amuzantă despre care să povestiți tot weekend-ul, ia-ți persoana iubită și gașca la karaoke. True Band îi va acompania live pe cei mai curajoși și va oferi chiar și premii celor mai talentați dintre ei.

O după-amiază relaxantă

Teto și Arete au făcut echipă pentru a crea o zi specială pentru îndrăgostiți. Nu numai că pentru fiecare cafea cumpărată primești una gratis, dar și un discount de 40% pentru șosetele Arete. Organizatorii promit chiar și un corner amenajat special pentru poze pe care să le urci apoi pe Instagram. Cool, nu?

Ei bine, acum ai destule opțiuni din care poți alege unde să ieșiți în seara de Valentine’s Day. Profită de moment și distrează-te!

Citește și:
Valentines Day. Cele mai romantice filme la care să te uiți în acea seară

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle