Valentine’s Day. Cele mai romantice filme la care să te uiți în acea seară

Urmează Valentine’s Day. Cele mai romantice filme din toate timpurile sunt perfecte pentru această zi, așa că ți-am pregătit un top al preferatelor noastre.

Urmează o sărbătoare populară, Valentines Day. Cele mai romantice filme sunt o soluție perfectă dacă alegeți să stați în casă în acea seară, așa că ți-am pregătit un top al preferatelor noastre.

Probabil ai văzut deja numeroase filme din această listă, însă sunt pelicule pe care merită să le revezi, fiind de cele mai multe povești emoționante, potrivite pentru această sărbătoare. Fie că iubești filmele vechi, fie le preferi pe cele noi, cu povești la fel de emoționante, ți-am pregătit o listă cu cele mai romantice filme, care îți vor trezi diferite stări și sentimente.

Valentines Day. Cele mai romantice filme la care să te uiți în acea seară:

1. When Harry Met Sally

Este dificil să mai spui ceva despre acest film, deoarece probabil cunoști deja povestea lui Rob Reiner și a Norei Ephron. Este probabil filmul preferat al tuturor în această zi și, de-a lungul timpului, a fost un film foarte apreciat. Schimbul de replici dintre Meg Ryan și Billy Crystal te va cuceri, iar acest film ar trebui cu siguranță să îl vezi și alături de partenerul tău.

2. Casablanca

Un film clasic care te va impresiona întotdeauna. Humphrey Bogart și Ingrid Bergman formează un cuplu iconic pe marele ecran, iar povestea lor merită văzută de nenumărate ori. Rick, personajul interpretat de Humphrey, deține un bar în Casablanca, iar Ilsa (personajul lui Ingrid) revine întâmplător în viața lui după ce l-a parăsit fără motiv. Este o poveste emoționantă, cu un sacrificiu care îi crește impactul pe care îl are asupra celui care vede pentru prima dată acest film.

3. Before Sunset

„Before Sunset' este continuarea poveștii din 1995, „Before Sunrise'. Urmărește-i pe Jesse și Celine pentru mai multe plimbări, discuții și iubire emoționanță. Dacă vei viziona întreaga serie, sigur vei fi impresionată de viziunea lui Richard Linklater, precum și de povestea în sine.

4. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Povestea personajelor din acest film începe chiar pe 14 februarie, când Joel (Jim Carrey) și Clementine (Kate Winslet) se întâlnesc. Cei doi însă doresc să uită povestea lor de dragoste și trec printr-un proces complex de ștergere a memorie.

5. Breakfast At Tiffany’s

Este filmul pe care probabil l-ai vizionat de numeroase ori, însă este întotdeauna o opțiune perfectă, chiar și pentru Valentines Day. Urmărește povestea lui Holly Golightly, al cărei vecin te va cuceri și pe tine și admiră ținutele purtate de actrița pe care cu siguranță o admiri și tu.

6. An Affair To Remember

Acest film este o poveste de iubire clasică, care vine cu o lecție importantă: asigură-te de fiecare dată înainte să traversezi. Nickie, personajul lui Cary Grant, și Terry, personajul lui Deborah Kerr, se îndrăgostesc în timpul unei croaziere. Există însă și o problemă în privința relației lor. Amândoi au relații la care trebuie să se întoarcă după această croazieră. Cuplul face un pact să se întâlnească la Empire State Building după șase luni, dacă încă mai au sentimente unul pentru celălalt. Din păcate, Terry lipsește de la întâlnire și asta deoarece este lovită de o mașină.

7. Gone With The Wind

Un alt film clasic pe care trebuie să îl vezi este „Gone With The Wind', povestea lui Scarlett OHara, o femeie care va face orice și se va căsători cu oricine pentru a obține ceea ce își dorește. Trebuie să o urmărești pe Vivien Leigh în acest rol iconic.

8. La La Land

La La Land este un musical interesant, deoarece ai putea observa două povești de iubire. Cea a lui Sebastian (Ryan Gosling) și a Miei (Emma Stone) și cea a regizorului Damien Chazelle pentru orașul Los Angeles. Este un film pe care trebuie să îl vezi, mai ales că Emma Stone a și primit un Oscar pentru rolul său.

9. Titanic

Da, știm, era loc și pentru Jack pe acea ușă, însă trebuie să recunoaștem că povestea ne impresionează și în ziua de azi, nu-i așa? Este un film pe care sigur l-ai văzut cel puțin o dată, așa că dacă ești în căutarea unei povești emoționante, știi ce film se va afla și pe lista ta.

10. The Notebook

„The Notebook' nu putea lipsi de pe această listă, așa că trebuie să vezi, dacă nu ai făcut-o deja, povestea unui cuplu tânăr, separat pe parcursul anilor de părinți, Al Doilea Război Mondial și, în final, de demență. Pregătește-te să plângi la acest film.

Citește și:
12 dintre cele mai bune filme romantice franțuzești din toate timpurile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video