Celebritățile despre care, cel mai probabil, nu știai că au format un cuplu

Unele celebrități și-au ținut ascunse anumite povești de dragoste pe care le-au trăit și puțini sunt cei care au aflat despre ele.

Există câteva vedete care, în ciuda faptului că sunt obișnuite cu lumina reflectoarelor, sunt recunoscute pentru discreție când vine vorba de viața lor amoroasă. Așa că este de la sine înțeles că descoperi abia acum că unele dintre celebritățile tale preferate au format un cuplu în trecut. 

Chris Evans și Jessica Biel

Chris Evans și Jessica Biel au fost împreună din 2001 până în 2006. Cei doi au jucat împreună și în două filme, mai exact în Cellular (2004) și London (2005). Pe parcursul relației, au împărtășit din pasiunile pe care le aveau, cum ar fi pentru parașutism și gătit. După despărțire, actrița Jessica Biel a început o relație cu Justin Timberlake, iar în 2012 s-au căsătorit.

Kirsten Dunst și Jake Gyllenhaal

Maggie, sora lui Jake Gyllenhaal, a fost cea care i-a prezentat-o actorului pe Kirsten Dunst în 2002. Relația lor a durat doi ani. S-au despărțit în 2004 din cauza diferențelor în ceea ce privește stilul lor de viață. Actrița era adepta ieșirilor în oraș, în timp ce Gyllenhaal prefera să își petreacă mai mult timp în casă.

Gisele Bundchen și Leonardo DiCaprio

Gisele Bundchen și Leonardo DiCaprio s-au împăcat și despărțit de mai multe ori pe parcursul relației lor care a durat din 1999 până în 2005. Cei doi au impresionat pe toată lumea cu apariția pe covorul roșu la gala Premiilor Oscar din 2005. Gisele Bundchen este căsătorită din 2009 cu Tom Brady, starul fotbalului american, iar Leonardo DiCaprio formează un cuplu cu modelul și actrița Camila Morrone.

Lenny Kravitz și Nicole Kidman

Cu siguranță Lenny Kravitz și Nicole Kidman nu sunt deloc străini de lumina reflectoarelor, însă în cazul relației lor, din 2002 până în 2003, au fost foarte discreți. Cei doi au fost și logodiți înainte de a pune punct relației. Actrița a jucat alături de fiica lui Lenny Kravitz, Zoë Kravitz, în serialul Big Little Lies.

Jamie Dornan și Keira Knightley

Pasiunea pentru modelling i-a adus împreună pe Jamie Dornan și Keira Knightley. Cei doi au început să formeze un cuplu la scurtă vreme după ce au lucrat împreună pentru o campanie Asprey din 2003. Relația lor a fost una destul de tumultoasă, mai cu seamă înainte de a se despărți în 2005.

Leighton Meester și Sebastian Stan

Leighton Meester și actorul de origine română Sebastian Stan au format un cuplu în serialul Gossip Girl, dar și în viața reală. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2007. Relația lor a durat doi ani, din 2008 până în 2010. Potrivit mai multor surse, actrița a fost cea care a decis să se despartă. 

Ryan Gosling și Sandra Bullock

Ryan Gosling și Sandra Bullock s-au cunoscut pe platourile de la pelicula Murder by Number. Povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, mai exact un an, între 2002 şi 2003. Cei doi nu au acordat atenție comentariilor privind diferența de vârstă dintre ei și și-au încântat fanii cu nenumărate apariții pe covorul roșu cât timp au format un cuplu.

Zoe Kravitz și Penn Badgley

Relația dintre Zoe Kravitz și Penn Badgley a început în vara anului 2011. Deși între ei lucrurile păreau să funcționeze, adevărul este că la momentul acela se aflau în etape diferite din punct de vedere al carierei și nu au avut timp unul pentru celălalt, după cum au declarat și surse apropiate fostului cuplu. Astfel că, în 2013 au decis să meargă pe drumuri separate, însă despărțirea nu a fost una tristă.

Matthew McConaughey și Janet Jackson

Matthew McConaughey și Janet Jackson au avut o relație de scurtă durată. S-au cunoscut în 2002, la gala Premiilor Grammy, iar la scurt timp au început să apară și primele zvonuri privind o posibilă relație între cei doi. McConaughey susținea atunci că el și Janet Jackson sunt prieteni, însă adevărul era altul. Ulterior, actorul a recunoscut că au fost într-o relație.

Citește și:
10 cupluri faimoase care au vorbit cu sinceritate despre dificultățile din relație

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle