Spune DA Wellness-ului!

Maine, 10 iunie, vino in Complexul Sportiv Studentesc Tei pentru a celebra cea mai relaxanta zi a anului. Poti participa gratuit la activitati sportive, work-shop-uri despre wellness, poti beneficia de mini-terapii si te poti delecta cu ateliere de creatie, atat pentru tine cat si pentru cei mici.

Spune DA Wellness-ului!

Data de 10 iunie e desemnata a fi Global Wellness Day si anul acesta este pentru a treia oara cand se sarbatoreste si in Romania. In acest an, evenimentul se va desfasura in peste 4000 de locuri din 100 de tari. Activitatile de wellness propuse de organizatori au menirea de a raspandi mesajul ca wellness-ul nu este un lux, ci dreptul fiecarui individ.

„Obiectivul evenimentului este ca oamenii sa inteleaga ca de sanatate trebuie sa avem grija mereu, nu doar cand suntem bolnavi; sa constientizeze, prin activitatile wellness pe care le-am pregatit, ca prin miscare, meditatie, respiratie corecta pot ajunge sa isi imbunatateasca stilul si durata de viata. Avem speranta ca prin transmiterea cu dedicatie a acestui mesaj si prin ceea ce se va intampla an de an, in cea de-a doua sambata a lunii iunie, chiar vom reusi sa facem un mic pas inainte!'  a declarat Ioana Marian, Ambasador Global Wellness Day in Romania, si fondator la portalului despreSpa.ro.

In Romania s-au alaturat acestei initiative despreSpa.ro pana in acest moment 33 centre spa, wellness si fitness din Bucuresti si 13 judete. In plus, in Bucuresti (Complexul Sportiv Studentesc Tei ) si in Timisoara vor exista multe activitati in aer liber atat pentru copii, cat si pentru adulti. Iar activitatile de wellness complementare, cum ar fi zumba, yoga, pilates, dans, drumetii, ateliere de pictura, alimentatie sanatoasa si fericire, terapii cum ar fi respiratia, rasul, arta, mindfullness-ul, vor fi organizate pe tot globul pentru a ajuta milioane de oameni sa constientizeze diferenta pe care o zi o poate face pentru a inspira o schimbare sanatoasa in lume.

Principiile zilei internationale a wellness-ului se bazeaza pe un manifest de 7 pasi:

  1. Plimba-te o ora in fiecare zi.
  2. Bea mai multa apa.
  3. Nu mai folosi sticle de plastic.
  4. Consuma alimente organice.
  5. Fa cat mai multe fapte bune.
  6. Serveste cina in familie.
  7. Culca-te la ora 22:00.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet