Rutina de antrenament a Melaniei Trump care o ajută să se mențină mereu în formă

Pe lângă rutina de îngrijire a pielii și cele 75 de minute necesare pentru aplicarea machiajului, Melania face exerciții în fiecare dimineață și respectă o dietă bazată pe fructe și legume.

Rutina de antrenament a Melaniei Trump care o ajută să se mențină mereu în formă

Deși Melania Trump nu mai dispune de același timp liber acum, când este Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, la fel ca atunci când era model, nu înseamnă că și-a abandonat rutina de frumusețe sau cea de fitness. Iată cum reușește Melania Trump să arate impecabil la fiecare apariție.

Iubește să facă Pilates

Melania a adoptat de multă vreme acest antrenament, din simplul motiv că îl poate face acasă, ceea ce este destul de important având în vedere programul foarte încărcat și plecările dese din țară. Pilates este un antrenament potrivit mai ales pentru prevenirea leziunilor și pentru recuperare, fiind creat cu scopul de a ajuta persoanele în procesul de reabilitare. De-a lungul timpului, pilates-ul a devenit mai mult sau mai puțin omniprezent în viețile pasionaților de wellness, mai ales în rândul celebrităților, precum Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Pippa Middleton și Selena Gomez.

Joacă tenis

Potrivit E!News, Melania este o împătimită a tenisului. Din moment ce în Casa Albă nu este amenajat un teren de tenis, Prima Doamnă și-a petrecut mult timp la Mar-a-Lago, conacul din Palm Beach, Florida, pe care Președintele Donald Trump l-a transformat într-un club privat, care deține, bineînțeles, cinci terenuri de tenis. Trump National Golf Club în Bedminster, New Jersey, deține alte patru terenuri, unde membrii familiei Trump și-au petrecut multe weekend-uri în timpul verii.

Face exerciții fizice în fiecare zi

Melaniei îi face plăcere să se plimbe în jurul casei purtând greutăți la glezne. Deși poate părea un efort destul de mic, tocmai activitățile pe care le consideri nesemnificative au un impact considerabil asupra sănătății corpului.

https://twitter.com/MELANIATRUMP/status/445574826183639040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E445574826183639040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thisisinsider.com%2Fhow-does-melania-trump-stay-in-shape-2018-7

Își face timp pentru relaxare

Într-un interviu din 2011 pentru Allure, Melania Trump afirma că cel mai bun sfat pe care mama ei i l-a dat de-a lungul timpului a fost să se relaxeze. „Când ai grijă de tine, poți să ai grijă și de ceilalți. Mai mult decât atât, relaxarea îți ajută mintea, pielea și corpul deopotrivă'.

https://twitter.com/MELANIATRUMP/status/381938342197084160?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E381938342197084160&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thisisinsider.com%2Fhow-does-melania-trump-stay-in-shape-2018-7

Își energizează corpul cu fructe și legume

Știm că niciun antrenament nu este suficient fără o dietă corespunzătoare și sănătoasă. În timp ce Melania încearcă să mențină un echilibru între a mânca sănătos și a respecta exercițiile fizice, își satisface și unele plăceri nevinovate, precum coca-cola fără zahăr sau pui cu parmezan, potrivit unui interviu din 2010 pentru New York Magazine.

„Nu urmez o dietă, pur și simplu îmi place să mănânc sănătos pentru că mă simt mai bine și am mai multă energie după aceea'. De asemenea, Melania Trump bea un smoothie la micul-dejun, în fiecare dimineață, ce constă în folosirea câtorva ingrediente, care îi mențin energia pentru întreaga zi. Potrivit interviului din 2016 din GQ, Melania consumă șapte bucăți de fructe în fiecare zi.

Deși nu cunoaștem prea multe aspecte în legătură cu rutina ei de antrenament în prezent, este evident că Melania trăiește o viață echilibrată, în ciuda programului foarte încărcat.

Citește și:
Melania Trump: Stilul unei Prime Doamne, de la sexy, la glam și elegant

9 dintre cele mai sexy filme de urmărit în 2021

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet