4 trenduri în materie de sănătate de care vei auzi în 2020

În fiecare an apar tot felul de diete și trucuri care să ne ajute să ne menținem în formă. Așadar, află în continuare care sunt cele mai importante trenduri în sănătate pe care ar trebui să cunoști în 2020!

4 trenduri în materie de sănătate de care vei auzi în 2020

Probabil că și tu, la fel ca noi, ești mereu la curent cu tot ceea ce apare nou în materie de sănătate și nutriție. Însă, așa cum probabil era de așteptat, continuăm să fim surprinse de inovațiile care apar în acest sens.

Dacă în 2019 au apărut tot mai multe gadget-uri care ne ajută să ne menținem sănătatea sau chiar aplicații prin care să ne monitorizăm diferitele probleme pe care le avem chiar din confortul casei noastre, află că în 2020 vei putea apela la și mai multe alternative pentru a rămâne în formă. 

Iată care este lista trendurilor în materie de sănătate de care vei auzi în 2020:

1. Antrenamente pe intervale de intensitate

Dacă ești deja obișnuită cu antrenamentele, ei bine, iată că în ajutorul tău vine o soluție care să te ajute să îți menții silueta. Vorbim aici despre antrenamentele pe intervale de intensitate, cunoscute și sub numele de High Intensity Interval Training (HIIT). Ei bine, acestea presupun să faci exerciții extrem de intense, însă în sesiuni care durează între 30 și 90 de secunde. Ulterior, ar trebui să iei pauze. Însă, înainte de a face acest tip de antrenament ar trebui să ai o condiție fizică destul de bună deoarece te poate solicita foarte mult.

2. Băuturi pentru menținerea sănătății organismului

Cu siguranță ai încercat până acum nenumărate tipuri de sucuri pentru detoxifierea organismului. Află că și în 2020 acestea vor fi căutate, însă, pe lângă ele, ar mai trebui să iei în considerare și băuturile cu diferite condimente, ierburi sau adaptogeni, care sunt substanțe naturale care pot menține sănătatea întregului nostru organism. 

3. Exerciții în locuri inedite

Dacă îți dorești să nu mai faci exerciții în sala de sport, ei bine, poți merge în anumite excursiile organizate în destinații inedite sau chiar necunoscute pentru a-ți face antrenamentele. Poate fi o modalitate pentru a te deconeta și pentru a-ți recăpăta motivația. Ar fi esențial dacă ai alege să mergi într-o excursie la munte pentru a fi înconjurată de natură. Pe lângă activitățile fizice obișnuite, mai poți face și yoga sau chiar pilates. 

4. Meditația

Meditația a devenit un subiect tot mai dezbătut în ultimul timp, iar foarte multe persoane se întreabă dacă într-adevăr este benefică. Este o modalitate foarte bună de a te elibera de stres, dar și de a restabili un echilibru între minte, corp și suflet. Specialiștii ne recomandă ca în fiecare zi să încercăm să medităm măcar 30 de minute, deoarece poate reduce stările de anxietate, atacurile de panică, depresia, ne eliberează de gândurile negative și poate îmbunătăți abilitatea de concentrare.

Citește și:
9 probleme digestive care îți pot afecta serios greutatea

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet