Ispite cosmetice de iulie – cele mai noi și tentante lansări beauty

Oriunde îți vei petrece vara, ai nevoie de aliați care să-ți întrețină starea de vacanță, dar și look-ul estival. Inspiră-te din noutățile cosmetice ale lunii!

Luna aceasta accentul cade pe protecție solară, pe formulele performante pentru îngrijirea corpului și părului, și pe look-uri condimentate cu tușe bronzante strălucitoare.

Parfumurile revigorante de sezon fac cea mai bună echipă cu o piele frumoasă, hidratată și îngrijită. Inspiră-te din alegerile noastre!

FKA twigs & Viktor&Rolf

Celebra și nonconformista artistă FKA twigs este imaginea noului parfum Viktor&Rolf GOOD FORTUNE, un elixir care exprimă spiritualitatea modernă și inovează pe mai multe niveluri. În primul rând, conține un distilat exclusiv, nefolosit niciodată până acum, de fenicul și floare de gențiană, și are o formulă vegană. În compoziție regăsim și o super-infuzie de iasomie indiană Grandiflorum, creată exclusiv pentru GOOD FORTUNE, dar și note de vanilie din Madagascar, de proveniență etică. Disponibil pe notino.ro.

Chanel Oversized

Gama Chanel LES BEIGES se îmbracă în vara lui 2022 în haine oversized pentru un look solar strălucitor! Pudra bronzantă Oversize Healthy Glow Sun-kissed Powder are aceeași formă emblematică, dar o dimensiune mult mai mare, putând fi folosită atât pentru ten, cât și pe umeri, decolteu, dar și brațe sau picioare. Experiența este completată de noua pensulă Oversize Kabuki Brush, pentru o aplicare impecabilă atât pe față, cât și pe corp.

Inovație

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Fluid Invizibil SPF50+ conține MEXORYL 400, un filtru UV nou și exclusiv, ce protejează și împotriva radiațiilor UVA Ultra-Lungi, până la 400 de nanometri. Produsul oferă o protecție de ultimă generație (UVB + UVA + UVA Ultra-Lungi), este testat pe pielea sensibilă, reactivă și intolerantă și este potrivit pentru toate tipurile de ten și toate fototipurile.

Pentru părul blond

Noua gamă Keune CARE Blonde Savior este destinată îngrijirii părului blond și are drept scop regenerarea fibrei capilare din interior, în timp ce formula sa complexă, pe bază de creatină și acid glicolic, îngrijește, hidratează și îmbracă firul de păr într-un strat nutritiv. Gândită ca un sistem de îngrijire în trei pași – șampon, mască și tratament leave in –, gama repară părul degradat în urma decolorării, lăsându-l mai puternic și strălucitor.

Formulă îmbunătățită

Produsele NIVEA SUN Tropical Bronze au acum formule îmbunătățite, ambalaje noi și sustenabile, precum și un design atractiv. Protejează pielea împotriva efectelor nocive ale razelor UVA/UVB și ajută la obținerea bronzului ideal: auriu, strălucitor și de durată. Formula este îmbogățită cu extract de caroten și vitamina E – ingrediente cunoscute pentru proprietățile de protecție și de stimulare a bronzului cu aspect natural.

Hidratare intensă

ISDIN Serum cu Acid Hialuronic Concentrat oferă o hidratare intensă prin combinația a două forme de acid hialuronic: hialuronat de sodiu cu greutate moleculară medie, care întărește funcția de barieră a pielii și oferă hidratare epidermei, și acid hialuronic hidrolizat, cu greutate moleculară mică, ce acționează ca agent de umplere a ridurilor din interior. Textura gel-apoasă este potrivită pentru toate tipurile de ten, se absoarbe rapid și lasă tenul mătăsos și neted.

Protecție ridicată

VICHY CAPITAL SOLEIL Apă de protecție solară SPF 50 conferă protecție ultravioletă cu spectru larg, iar datorită texturii sale apoase, are un efect revigorant, nelipicios și nu lasă urme albe. Formula sa este îmbogățită cu beta-caroten, ce ajută la formarea unui bronz uniform în urma expunerii la soare, dar și cu acid hialuronic, care hidratează pielea. Este un produs hipoalergenic, testat sub control dermatologic, chiar și pe pielea sensibilă.

MARBLE-icious!

Pentru un ten bronzat, ca sărutat de soare, încearcă pudra bronzantă Catrice Sun Lover Glow Bronzing Powder. Are o textură mătăsoasă, catifelată, cu efect marmorat și pigmenți extrem de fini, care se adaptează la toate tipurile de ten, conferind un strop de strălucire și un aspect sănătos și fresh. O poți folosi pentru a uniformiza nuanța bronzului, dar și pentru contouring, astfel că va deveni un produs must-have în trusa ta de machiaj.

Beauty Electro

Gama de dispozitive inteligente pentru îngrijirea tenului Notino Beauty Electro ajută la curățarea eficientă a pielii și la îmbunătățirea rutinei de skincare prin accelerarea efectelor măștilor de față. Preferata noastră este peria pentru curățarea tenului care are și un accesoriu cu încălzire, pentru masajul zonei din jurul ochilor, care îndepărtează eficient și delicat machiajul și impuritățile, fără a irita tenul, iar accesoriul de masaj contribuie la reducerea semnelor de îmbătrânire.

Pentru un păr puternic

Noua colecție de balsamuri de păr Syoss Intensive Conditioner are la bază o formulă mai bogată decât un balsam și mai ușoară decât o mască, menită să ofere părului rezistență, îngrijire intensivă și să prevină deteriorarea ulterioară. Formula concepută de experții Syoss conține de cinci ori mai mulți aminoacizi concentrați, care întăresc și fortifică, în timp ce agenții de îngrijire netezesc și descurcă, fără a îngreuna firul de păr.

Coafura perfectă

În această vară, creează-ți coafura perfectă pentru evenimentele unde-ți dorești să atragi toate privirile cu noul Styling Bag de la Maria Nila. Produsul-vedetă din această gamă este Cream Heat Spray, care are rolul de a proteja firul de păr atunci când este expus la temperaturi ridicate, prevenind totodată și deteriorarea lui. Descoperă întreaga gamă de produse pentru styling exclusiv în saloane, în magazinele Xpert Beauty și www.xpertbeauty.ro.

Colorama

Pune-ți în evidență frumusețea ochilor cu noua paletă de farduri de pleoape Estée Lauder Pure Color Envy Eyeshadow Quad. Paleta conține patru nuanțe cu textură pudrată și fină, mată și strălucitoare, bogate în pigmenți, iar pentru o utilizare facilă are și oglindă și două aplicatoare. Nuanțele sunt concepute pentru a avantaja toate tonurile de piele și pot fi combinate pentru a realiza machiaje diverse, potrivite atât ziua, cât și seara.

Machiaj reușit

Pudra compactă Vital Pressed Skincare Powder WESTMAN ATELIER conține vitamina C, un aliat al pielii în lupta cu radicalii liberi, extract de semințe de quinoa, care ajută celulele epidermei să fie mai puternice și minimizează porii, dar și probiotice, pentru întărirea sistemului de apărare al pielii și bariera hidro-lipidică. Un aspect de menționat este faptul că nu conține ftalați, parabeni, silicon sau ingrediente sintetice parfumate. Disponibilă exclusiv în Madison Perfumery.

Amintiri parfumate

În Japonia, Kenzo Takada a crescut într-o casă tradițională a ceaiului, iar copilăria lui a fost dominată de aromele lor. Această comoară olfactivă a inspirat Kenzo Parfums să creeze colecția Kenzo Memori (amintire, în japoneză). Colecția este compusă din șapte ape de parfum unisex, cu arome fresh, florale și lemnoase. Flaconul este inspirat din butelca de sake și compus în proporție de 15 % din sticlă reciclată. Disponibile exclusiv în magazinele Sephora.

Aplicare facilă

Avantajul micului stick de protecție solară MÁDARA PRO-ACTIVE SUNSCREEN STICK SPF 50 este că e ușor de folosit și încape în orice buzunar sau geantă, astfel că îl poți lua oriunde cu tine, nu numai la plajă. Oferă protecție cu spectru larg UVA/UVB și, datorită pigmentării ușoare, pielea capătă un aspect uniform, discret colorat. Conține ceramide, uleiuri de chimion negru și cătină cu proprietăți antioxidante și hidratante. Este disponibil pe miobio.ro.

Esență solară

Noua apă de parfum intensă Paco Rabanne Olympéa SOLAR te va transporta instantaneu într-un loc însorit, perfect pentru o vacanță plină de momente senzuale memorabile. Descoperă energia extrasă din fructele de mandarină și portocală, mixată armonios cu flori de ylang-ylang, un buchet strălucitor care preia din intensitatea aromelor de mușchi de stejar. Un cerc de lauri înconjoară noua sticlă prețioasă Olympéa, designul purtând semnătura casei Paco Rabanne.

Must-have

Expunerea la soare necesită o îngrijire specială și protecție continuă, iar gama Clarins Sun Care lansează noi produse cu formule performante care să ne ajute să obținem un bronz frumos și strălucitor, fără a ne pune în pericol sănătatea. Sun Care Gel to Oil SPF 50 și Sun Care Water Mist SPF 50+ au o textură lejeră, se aplică ușor, se absorb rapid în piele și nu lasă urme albe.

Accent pe culoare

Părul blond necesită o îngrijire mai atentă, iar specialiștii Londa Professional vin în ajutorul nostru cu o gamă nouă de culoare – Color Tune – , și două servicii noi (Express Blonde și Base Breaker) disponibile în saloane. Tonerele Londa Color Tune sunt disponibile în șase nuanțe ce pot fi combinate între ele pentru a te ajuta să obții orice nuanță de blond dorești, rezultatul fiind o culoare uniformă și strălucitoare.

Curățare eficientă

Rihanna a vrut să creeze o mască detoxifiantă cu argilă, care matifiază și combate aspectul lucios al tenului, fără să usuce pielea. Rezultatul? Masca Fenty Skin Cookies N Clean, disponibilă exclusiv în magazinele Sephora. Formula sa unică de argilă, lejeră, cremoasă și fără parfum, contribuie la eliminarea impurităților și reglează excesul de sebum. Acidul salicilic ajută la purificarea porilor și reduce aspectul mărit al acestora, masca fiind potrivită tuturor tipurilor de ten.

De încercat și de adorat:

  • Apă de parfum Crab Apple Blossom, Clive Christian, 50 ml, 2.000 lei (în Madison Perfumery)
  • Cremă hidratantă anti-îmbătrânire 3D Hydra-Dose, Rexaline, 329 lei (disponibilă pe xpertbeauty.ro)
  • Cremă parfumată pentru corp Angel, Mugler, 287 lei (disponibilă pe notino.ro)
  • Cremă hidratantă Vitamin C Glow Boosting Moisturiser, The Body Shop, 97 lei
  • Fond de ten Kind & Free, Rimmel London, 45,95 lei
  • Loțiune autobronzantă Tinted Heavenly Tanning Elixir, Vita Liberata, 223 lei
  • Paletă de farduri de pleoape Diorshow 5 Couleurs Couture, DIOR, 347 lei
  • Serum, Power Berry, Paula’s Choice, 185 lei
  • Serum anti-rid Revitalift Filler, L’Oréal Paris, 63 lei
  • Spray cu protecție solară Bariésun Moisturizing Spray SPF50+, Uriage, 113 lei

Citește și:
7 trucuri de machiaj pe care le folosesc toate modelele

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty