Despre detoxifiere, slabit, frumusete si conceptul INFRAFIT (P)

Detoxifiere, lupta contra kilogramelor in plus, aspiratia catre un corp frumos si sanatos si un concept inovativ – asa s-ar putea descrie Centrul INFRAFIT Detox De-stress & Lose Weight, primul de acest fel din Romania.

Am stat de vorba cu Raluca Iliescu – Fondator & CEO al clinicii INFRAFIT Detox, De-stress & Lose Weight si Doctorul Emilian Dobrea – Dr. specializat in endocrinologie, obstretica si ginecologie, medicina functionala si biorezonanta.

Raluca Iliescu – Fondator & CEO al clinicii INFRAFIT Detox, De-stress & Lose Weight (www.infrafit.ro)

Cum v-a venit ideea infiintarii Centrului INFRAFIT Detox De-stress&Lose Weight, primul de acest fel din Romania?

In urma cu 3 ani am am primit diagnosticul de cancer la san. In aceasta lupta, am cautat toate procedeele prin care sa obtin vindecarea si recuperarea totala si am descoperit aceste taine absolut noi pentru mine la vremea aceea. Am cuplat toate aceste terapii, procedee , sisteme si biotehnologii intr-o coerenta holistica avand dorinta de a le oferi si altora care trec prin situatii similare cu a mea posibilitatea de vindecare, recuperare si preventie.

Dupa sarbatorile de Paste, o terapie de slabire si detoxifiere este binevenita. Care este secretul datorita caruia cei care va trec pragul centrului obtin rezultate spectaculoase?

Avem mai multe secrete'. Unul dintre ele este sistemul Biodream care, prin terapia luminii informate, creaza un suport moral existential care pune bazele entuziasmului si optimismului. Ca atare, obiectivul este mult mai usor de atins pentru ca ca pacientii devin motivati si incep sa si iubeasca corpul.

Un alt secret' este mixul dintre programul de detoxifiere propriu zis si terapia Infrafitx care accelereaza metabolismul de ardere a grasimilor.

Si nu in ultimul rand, „secretele” supreme sunt :accesul continuu la informatie prin consultantii centrului care sunt medici de renume din USA si Europa, echipa care este 100% dedicata acestui proiect si, nu in ultimul rand, faptul ca toate aceste procedee se urmeaza in intimitate, avand confortul adecvat relaxarii si discretiei totale.

Pentru ca la INFRAFIT sunt disponibile cele mai sofisticate echipamente si cele mai noi tehnologii si programe de detoxifiere si slabit, spune-ti-ne care sunt noutatile pe care le pregatiti?InfrafitX

Pana la sfarsitul anului avem in plan sa introducem in clinica 2 sisteme revolutionare:
– Unul dintre ele este cel mai modern sistem noninvaziv, non iradiant si nedureros de detectie precoce a cancerului de san. Sistemul este deja aprobat FDA (Federal Drugs Administration) si foarte curand se va lansa pe piata americana.

– Al doilea, este un sistem biotehnologic de cercetare personalizata si individualizata a cauzelor, concauzelor si factorilor declansanti in aceste patologii si solutionarea lor

Ce ofera aceste sisteme, in plus, fata de tehnologiile pe care le detineti deja?

Prin existenta acestor doua sisteme, ne extindem in directia clinica.
Terapiile si procedeele pentru detoxifiere si pierdere in greutate constituie baza prevenirii bolilor cu tendinta degenerativa.

Care ar fi durata optima a unei cure de detoxifiere la Centrul INFRAFIT?

Abordarea in ceea ce priveste durata este individualizata si se face in functie de nevoile si obiectivele fiecaruia, care la randul lor sunt coroborate cu starea medicala, varsta si sex.

Dr-Emilian-DobreaDoctor Emilian Dobrea – Dr. specializat in endocrinologie, obstretica si ginecologie, medicina functionala si biorezonanta. Co-inventator de aparatura medicala, detinator a numeroase brevete mondiale. Membru al colegiului medicilor din Italia si Romania

Ce beneficii aduce organismului un protocol de detoxifiere urmat regulat ?

Din capul locului trebuie sa definim ce reprezinta o detoxifiere completa si complexa.
In conceptia mea un protocol detox coerent imbina bio tehnologiile de eliminare a toxinelor cu o nutritie alcalinizanta si antioxidanta.
Prin bio tehnologii ma refer la acele sisteme care genereaza purificarea colonului, a rinichilor si a pielii, care accelerarea metabolismul de ardere a grasimilor si care stimuleaza sistemul limfatic pentru drenarea acestor toxine.

Nutritia alcalinizanta reprezinta perioada pregatitoare a organismului catre ceea ce numim detox prin hrana lichida.

Detoxifierea regulata conduce la crearea unui echilibru acido bazic, hidroelectrolitic si metabolic, prin care creste imunitatea organismului amplificand vitalitattea si creaind premizele unei varste biologice care sa fie mai mica decat cea cronologica.
Spre ex. testul BEV (Bioelectronica lui Vincent) care se gaseste exclusiv in clinica INFRAFIT din Romania, poate depista aceasta varsta si toate caracteristicile terenului biologic. (Boli degenerative, patologii de orice fel)

Care sunt aparatele biotehnologice folosite in procedeele detox corecte?

In ani intregi de experienta acumulata in acest domeniu, atat in italia, mexic, america, franta, germania, pot afirma ca selectia care concorda cu o logica biologica se regaseste sub acelasi acoperis in Romania in centrul Infrafit.
Sisteme eficiente precum Angel of water, cel mai performant, non invazis si eficient aparat pentru detoxifierea colonului, InfrafitX– sistemul care accelereaza metabolismul de ardere a grasimilor, Biodream – sistemul care actioneaza la nivel psihoneuroemotional, neurovegetativ si endocrinometabolic, Situla detox– care pe baza unor fenomene de electroliza a apei, favorizeaza deschiderea glandelor sudoripare din talpa piciorului stimuland eliminarea toxinelor si metalelor grele.

Care este legatura dintre stilul de viata, alimentatie si bolile care pot aparea?

O nutritie armonica da suportul metabolismelor care creaza vitalitatea , imunitatea si regenararea corpului. Celulele au nevoie de nutrienti, prin vitamine , enzime, si coenzime cu oligoelemntele corespunzatoare.
Excesul de proteina animala produce un ph acid in matrticea tesuturilor creaind un teren biologic propice infectiilor si inflamatiilor.

In ce masura se poate stopa evolutia unei boli degenerative adoptand un stil de viata sanatos?juicy-detox

Mentinearea terenului biologic purificat prin detoxifiere regulata, ca sa sustina regenerarea, se face printr- o alimentatie vie', de tip raw vegan. In acest sistem alimentar, se gasesc sute de enzime.
Enzimele reprezinta scanteile metabolismelor in mitocondrii unde se afla adn ul mitocondrial care este diferit de adn ul nuclear celular. Acest adn mitocondrial, se mosteneste numai pe cale materna.
Cei care introduc zilnic toxine prin alimentatia tip junk food, blocheaza aceste enzime creaind metabolisme viciate care genereaza boli metabolice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty