Horoscopul lunii noiembrie 2021: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2021.

Horoscopul lunii noiembrie 2021: previziuni complete

Citeste horoscopul lunii noiembrie 2021.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

În luna noiembrie, Saturn te va urmări îndeaproape la nivel energetic. Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Frustrarea pe care ajungi să o resimți se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Așteptările tale sunt mereu lipsite de consistență.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 20 mai). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Indiferent de maniera în care alegi să comunici cu cei din jur, te vei simți respinsă. Este posibil să adopți o atitudine mult prea melancolică în raport cu anumite aspecte. Luna noiembrie nu te va ajuta să duci la bun sfârșit o parte din proiectele personale. Vei avea parte de multe pierdici și de o vreme capricioasă, care te va influența la nivel energetic.

Horoscop lunar GEMENI (21 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Stai departe de intrigi, dar asta nu înseamnă că starea ta de spirit este una mai bună. Te concentrezi pe proiectele la care lucrezi pentru a nu rămâne ancorată în starea de melancolie. Noiembrie va fi pentru tine o lună a necunoscutului. Chiar și în plan profesional vor avea loc tot felul de conversii care te vor pune față în față cu propriile limite.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Este posibil ca pe alocuri să tânjești după anumite contexte sau persoane, dar nu vei lăsa să se vadă asta. Pentru tine, a fi prea în contact cu propriile emoții presupune vulnerabilitate. Cariera se află la apogeu și trebuie să rămâi concentrată. Dacă va trebui să iei decizii, le vei amâna până în ultimul moment.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 22 august). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Luna noiembrie a acestui an va aduce prietenia în prim-planul vieții tale. Deși vei alege să vorbești mai des despre propriile sentimente, asta nu va schimba cu nimic anumite stări de anxietate pe care le vei trăi. Parcursul profesional va fi în continuare unul anevoios. Ai nevoie și de noroc, este evident lucrul ăsta.

Horoscop lunar FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Stima de sine nu se află doar la cote maxime, ci trăiește o adevărată explozie. Lăsându-te ghidată de ceea ce trăiești, ajungi să te crezi model pentru cei din jur. Ești prezentă pe rețelele de socializare și îți expui viața personală mult mai mult. Cauți cu aviditate aprecierea altora. În plan profesional, ai parte de aceeași rutină dintotdeauna.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Investești mult în dezvoltarea personală și astfel reușești să te accesezi într-un mod mult mai profund și autentic. Maniera în care alegi să acționezi în plan profesional te va ajuta să avansezi. Îți dorești de mult timp o promovare și o vei obține. Viața de familie este liniștită și îți oferă cadrul perfect pentru a explora și mai mult decât o faci deja.

Horoscop lunar SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Pentru a menține echilibrul între profesional și personal e nevoie de multe resurse. Crezi că majoritatea deciziilor pe care le iei sunt rationale. Cu toate astea, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Prinzi curaj când trebuie să vorbești despre propriile emoții. Această stare de spirit va avea impact pozitiv și în viața profesională.

Horoscop lunar SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Luna noiembrie este pentru visurile tale mărețe. Contextele în care te vei afla vor face ca imposibilul să devină posibil. Dacă te gândești să te concentrezi mai mult pe carieră, trebuie să o faci astfel încât relația personală să nu fie afectată. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai.

Horoscop lunar CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Te simți iubită, apreciată și capabilă de a oferi afecțiune în mod necondiționat celor din jur. Viața personală îți oferă acum toate premisele pentru a putea visa cu ochii deschiși la un viitor în doi. Spre partea a doua a lunii ești mai încărcată cu sarcini profesionale. Într-adevăr, trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea de la birou.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

În perioada următoare, este indicat să fii mai atentă la modul în care comunici. Vei răni cu ușurință persoane pe care le stimezi. Astrele creează un câmp energetic în sectorul tău familial. Alegerile vor fi la ordinea zilei, iar deciziile radicale nu vor lipsi. Pentru a avea mai multă claritate asupra a ceea ce trăiești, rămâi conectată la sine!

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna noiembrie 2021

Perspectiva ta asupra vieții suferă modificări radicale. Resimți deja energia lui Mercur retrograd și starea de nesiguranță va tinde să se accentueze, mai ales în partea a doua a lunii. Anumite schimbări care intervin te forțează să îți schimbi modul în care te raportezi la educație, spiritualitate, viață de familie.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii noiembrie 2021? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii noiembrie 2021?

Citește și
Care este plăcerea ta vinovată, în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie