Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este acum o adolescentă foarte frumoasă! Imagini inedite

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este acum o adolescentă foarte frumoasă, iar mama ei a dezvluit câteva imagini inedite cu aceasta.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este acum o adolescentă foarte frumoasă! Imagini inedite

Andreea Marin a participat zilele trecute la decernarea premiilor UCIN 2020, iar apariția ei pe covorul roșu a fost una inedită. Însă Andreea Marin nu a venit singură la prestigiosul eveniment, ci însoțită de fata ei, Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică. Prezent la eveniment a fost și Radu Ștefan Bănică, fiul în vârstă de 17 ani al lui Ștefan Bănică, o ocazie perfectă pentru ca cei doi frați să facă o fotografie inedită alături de Andreea Marin. Poți vedea imaginea AICI!

Andreea Marin le-a făcut și o surpriză fanilor care o urmăresc pe Instagram, dezvăluind câteva imagini cu fiica ei, fotografii realizate chiar în acea seară. „Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar ca ieri era bebeluș la pieptul meu…,” a spus, cu emoție, Andreea Marin, iar fanii au copleșit-o cu complimente.

 

View this post on Instagram

 

Când o fi trecut timpul?! Eu știu doar ca ieri era bebeluș la pieptul meu…

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Andreea Marin nu dezvăluie decât extrem de rar imagini cu fiica ei, Violeta, care în luna decembrie va împlini 14 ani. În luna august, ea a mai postat o imagine în care apare alături de Violeta, fotografie acompaniată de textul „Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate”.

 

View this post on Instagram

 

Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate.

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, acum ceva vreme, Andreea chiar vorbea cu mândrie despre fiica ei și mărtuisea: „Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa.”

Andreea Marin a anunțat la începutul săptămânii că se întoarce în televiziune începând din această toamnă cu o emisiune la Televiziunea Română, Vedeta va prezenta la TVR, începând din această toamnă, de pe 12 octombrie, o nouă emisiune și a făcut primele declarații despre ipostaza în care o vom regăsi. În această emisiune, Andreea Marin va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.” Andreea Marin a adăugat că: „Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”

Citește și:
Ștefan Bănică, declarații emoționante despre experiența de a urca pe scenă alături de fiul său

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people