Ștefan Bănică, declarații emoționante despre experiența de a urca pe scenă alături de fiul său

Ștefan Bănică vorbește cu emoție despre experiența de a urca pe scenă alături de fiul său, Radu Ștefan.

Ștefan Bănică, declarații emoționante despre experiența de a urca pe scenă alături de fiul său

Ștefan Bănică face parte din juriul emisiunii X Factor și, impresionat de apariția pe scena show-ului difuzat de Antena 1 a unui cuplu format din mamă și fiică, Ștefan Bănică nu a putut să nu facă o comparație cu el și fiul său.

„Pot să îți spun, ca părinte și copil care a cântat alături de tatăl, dar și de fiul lui, că senzația protectoare pe care tu o ai față de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm! Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt și eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului și, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce și sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică este foarte mândru de fiul lui, Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 17 ani, și a ținut să îl felicite public, recent, pentru că acesta a fost admis la UNATC, secția Actorie.

„Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi ! Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, a scris Ștefan Bănică în descrierea imaginii cu fiul lui.

 

View this post on Instagram

 

Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi ! Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official) on

Zilele trecute, Radu Ștefan Bănică a fost prezent la Gala Premiilor UCIN 2020, unde s-a fotografiat pe covorul roșu alături de Andreea Marin și fata ei, Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică.

Citește și:
Ștefan Bănică, într-o ipostază inedită alături de fiul lui, Radu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people