VIDEO: George Buhnici și-a cerut scuze public în urma derapajului său: „Am vorbit ca un mârlan”

George Buhnici și-a cerut scuze, după mai bine de o săptămână de la derapajul său.

VIDEO: George Buhnici și-a cerut scuze public în urma derapajului său: "Am vorbit ca un mârlan"

George Buhnici a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni, după ce a făcut declarații revoltătoare într-un interviu acordat emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars. Fostul prezentator de la PRO TV a afirmat că merge la mare pentru a vedea piele și le-a sugerat femeilor să meargă mai mult pe la sală pentru a nu mai vedea vergeturi. În urma derapajului său și a scandalului ce a urmat, vloggerul și-a cerut scuze public printr-un mesaj postat în mediul online.

George Buhnici și-a cerut scuze pentru declarațiile sale sexiste și misogine

După ce a devenit ținta internauților, George Buhnici și-a cerut iertare pentru afirmațiile sale controversate. Cu toate acestea, clipul în care își prezintă scuze a venit la mai bine de o săptămână de când a dat interviul pentru un post de televiziune și după ce a dat vina pe mass-media pentru scandalul apărut. Inițial, vloggerul a spus că a fost vina emisiunii, iar oamenii au interpretat greșit cele afirmate de el. Ulterior, când situația a rămas la fel de tensionată, iar una dintre companiile cu care avea un parteneriat de ani buni a anunțat că a încheiat colaborarea, Buhnici a postat un videclip cu scuze intitulat „Iertați-mă, doamnelor!”

„Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Dar asta nu scuză nimic. Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de „băiat rău”, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj. Îi rog pe cei care și-au închipuit că pot reprezenta așa ceva să-și caute în altă parte exponenții. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că NU voi face asta. Nu mă interesează popularitatea de acest fel. Nu o merit pentru că… NU sunt așa. Voi rămâne pe „felia” mea, acolo unde publicul mă cunoaște și, sper eu, încă mă apreciază: tehnologia care ne schimbă viețile în bine.”, a transmis George Buhnici într-un video urcat pe YouTube.

„Am învățat foarte multe din această situație extremă”

De asemenea, George Buhnici a transmis că a învățat o lecție importantă în urma acestui derapaj al său, însă speră ca toată lumea să fi rămas cu ceva după acest scandal și să nu fie doar „încă o întâmplare seacă de pe internet.”

„Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere, care s-a stârnit, să fie de folos în cele din urmă tuturor. Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am învățat de-ajuns cu toții. În încheiere, vreau să le MULȚUMESC atât celor care mi-au trimis mesaje de susținere, cât și celor care m-au criticat. Și unii și alții m-au ajutat să depășesc această perioadă și să mă trezesc la realitate. Din acest moment, vreau să iau ce e bun și util, să continui să evoluez. Mai vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost și îmi este alături și vreau să le spun că îmi pare rău, pentru că, dintr-o inconștiență, i-am expus la acest val național de oprobriu. Ne revedem acolo unde experiența și contribuția mea sunt cu adevărat de folos. Pe curând!”, a continuat vloggerul.

Citește și:
Raluca Bădulescu, replică acidă pentru cei care îi critică aspectul fizic: „Circuri infinite'

Foto: Captură YouTube George Buhnici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people