Reacția lui Dan Capatos, după ce George Buhnici a dat vina pe emisiunea lui pentru controversa creată: „N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe”

Dan Capatos a reacționat în urma acuzațiilor lui George Buhnici în care a susținut că de vină pentru scandalul în care este implicat ar fi emisiunea prezentatorului TV de la Antena Stars.

Reacția lui Dan Capatos, după ce George Buhnici a dat vina pe emisiunea lui pentru controversa creată: „N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe”

Dan Capatos a răspuns în fața acuzațiilor lui George Buhnici, după ce acesta a susținut că de vină pentru scandalul în care este implicat este emisiunea prezentatorului de la Antena Stars. Capatos a declarat că atitudinea lui Buhnici denotă paranoia și lipsă de asumare.

Dan Capatos, replică pentru George Buhnici

În urma scandalului izbucnit, Dan Capatos a dezaprobat vehement afirmațiile lui George Buhnici și a transmis că regretă ca în loc să își ceară scuze, a dat vina tocmai pe emisiunea lui, unde a fost difuzat interviul.

„Eu nu-l cunosc pe George, nu avem nimic de împărțit. Am mers la el acasă, am filmat casa și a fost totul normal. Pe plajă la Neversea a ieșit acest interviu, unde a spus acele lucruri. Am ales să difuzăm materialul, pentru că ni se pare normal. A fost un lucru asumat din partea lui. El nu a trimis nicio reacție către noi, nu a realizat ce a spus. Acum, George Buhnici a venit cu un drept la replică. Și aici mi se pare o greșeală.

Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât printr-un simplu  ‘îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva’ care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns mult mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmărește nu știu cine, nu știu ce cu războiul…

Dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fii un pic paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta și a postat pe blogul lui o explicație. E halucinant„, a declarat Dan Capatos la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.

De asemenea, Capatos s-a arătat cel mai deranjat de faptul că Buhnici nu și-a asumat vina pentru afirmațiile pe care le-a făcut în cadrul interviului. Ba mai mult, prezentatorul TV i-a transmis vloggerului că el singur și-a creat această imagine prin propriile cuvinte.

„Prin prisma acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit toată această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să ne spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău?

N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi.

Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic„, a continuat acesta.

Lorena Buhnici sare în apărarea soțului ei

După ce George Buhnici a transmis un mesaj pe blog-ul său personal în care a venit cu explicații proprii pentru derapajul său, soția sa, Lorena, i-a sărit în apărare cu aceeași atitudine din care reiese că ambii sunt victimele răutăților de pe internet.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea' unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a fost mesajul publicat de Lorena Buhnici pe Instagram. 

George Buhnici, deranjat de pielea cu vergeturi a femeilor la mare

În urma interviului difuzat la „Xtra Night Show”, emisiune prezentată de Dan Capatos, George Buhnici a făcut o serie de afirmații scandaloase în timp ce se afla pe plaja Neversea. Vloggerul a emis păreri revoltătoare, dar mai ales nesolicitate, referitoare la aspectul femeilor, spunând astfel că „merge la mare pentru a vedea piele” și că „ar prefera ca aceasta să fie fără vergeturi”. Ba mai mult, Buhnici le-a recomandat fetelor să „mai meargă pe la sală”.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine şi nu aş vrea să mi se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!„, au fost declarațiile revoltătoare ale lui George Buhnici la „Xtra Night Show”.

Citește și:
E mai simplu să cerem mai mult de la femei: despre întâlnirea dintre Carmen Iohannis și Dr. Jill Biden

FOTO: Instagram Dan Capatos, George Buhnici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people