Lorena Buhnici, primele declarații după derapajul soțului ei: „Informația clară a fost scoasă din context”

Lorena Buhnici a avut o primă reacție după declarațiile scandaloase făcute de soțul ei la adresa corpurilor femeilor.

Lorena Buhnici, primele declarații după derapajul soțului ei: "Informația clară a fost scoasă din context"

Lorena Buhnici a reacționat după ce soțul ei, George Buhnici, a fost criticat pentru declarațiile sale recente. 

George Buhnici a fost taxat aspru pentru comentariile sexiste și misogine pe care le-a făcut despre aspectul fizic al femeilor. În emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, fosta vedetă de la PRO TV se afla la festivalul Neversea și a punctat, fără să-i solicite nimeni părerea, că nu își dorește să vadă femei la mare care să aibă vergeturi și a îndemnat fetele să meargă la sală. Buhnici a adăugat că își dorește să vadă la mare „țâțe și buci”, o remarcă prin care le obiectifică pe femei.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine. Și am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine şi nu aş vrea să mi se interpreteze, dar suntem la festival, putem să dăm vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”

Pe lângă aceste declarații, George Buhnici a făcut și un comentariu nepotrivit despre soția lui, Lorena, în vârstă de 40 de ani, susținând că „arată ca o minoră.”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”. Reporterul îi spune: „25”, iar Buhnici răspunde: „Mulțumesc, ai văzut.” Reporterul adaugă: „Dar nu-i minoră, cum ai zis!”, iar Lorena, soția lui George Buhnici, zice: „Nu, nu sunt, Doamne ferește!” Ulterior, Buhnici precizează: „Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră! Că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese!”

În urma reacțiilor virulente pe care le-a stârnit George Buhnici în spațiul public, soția lui a reacționat pe Instastories și i-a luat apărarea acestuia. În mesajul transmis de Lorena Buhnici pe Instagram, aceasta a afirmat că „informația clară a fost scoasă din context” și a făcut trimitere către articolul publicat de partenerul ei pe blogul personal, în care oferă alte declarații cu privire la scandalul în care este implicat.

„Un interviu în care informaţia clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca şi de a arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii şi adolescenţi) în ţara asta şi cineva (soţul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media şi nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulţi nu au aflat definiţia corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteţi dormi liniştite/liniştiţi la noapte”, a fost mesajul publicat de Lorena Buhnici pe Instagram. 

Citește și:
Ies la iveală noi detalii despre Armie Hammer, după scandalul sexual în care a fost implicat

Foto: Instagram Lorena Buhnici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people