Delia, replică ironică la adresa celor care critică femeile

Delia le-a răspuns ironic persoanelor care critică femeile și felul în care arată acestea.

Delia, replică ironică la adresa celor care critică femeile

Delia este una dintre artistele de succes din România. Cântăreața a reacționat până acum cu mai multe ocazii criticilor pe care le-a primit în mediul online, în special atunci când a fost vorba despre cele care făceau referire la stilul ei vestimentar. 

Recent, Delia a răspuns într-o serie de Instastories într-un mod ironic celor care critică constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea lor de a apela la intervenții estetice. Reacția artistei arată faptul că își dorește să atragă atenția asupra comentariilor toxice și sexiste la adresa femeilor.

„Femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere, să nu-și mai facă intervenții, să-și accepte vârsta. În același timp, alții: „Dar de ce nu-și face și asta ceva, nu vede că i-a căzut fața, că i s-a lăsat pleoapa, că i-a crescut nasul.” De ce nu face ceva, că are bani, dacă-și respectă publicul”, a spus Delia pe contul personal de Instagram. 

Nu este pentru prima dată când Delia are o astfel de reacție. Artista critică adesea atitudinea pe care o au unii oameni față de vedete și pretenția de a le cere să spună mereu orice lucru care ține de intimitatea lor. De asemenea, ea a ținut să îi critice pe cei care o urmăresc și care mereu jignesc o artistă din România atunci când apare sumar îmbrăcată pe scenă, însă a precizat că niciodată nu a auzit să se spună aceleași vorbe urâte și despre cântărețele celebre din alte țări.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, a fost mesajul pe care Delia l-a transmis pe Instagram.

Citește și:
Simona Halep, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Toni Iuruc: „A schimbat totul'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people