Victoria Beckham, noi declarații despre tensiunile din familia sa

„În cele din urmă, copiii fac ceea ce trebuie să facă. Trebuie să îi susții și să îi iubești”, a declarat Victoria Beckham.

Victoria Beckham, noi declarații despre tensiunile din familia sa

Invitată în cadrul podcast-ului Armchair Expert, Victoria Beckham a vorbit despre relația pe care o are cu copiii săi, mărturisind că încearcă să îi susțină indiferent de deciziile pe care le iau.

„Suntem foarte apropiați de copiii noștri, cred că totul ține de comunicare”, a spus Victoria despre cei patru copii pe care îi are alături de David Beckham: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

„Încerci doar să faci tot ce poți ca părinte și să-ți susții copiii. Vrei ca ei să fie fericiți, muncitori, buni și amabili. Dar, în cele din urmă, copiii fac ceea ce trebuie să facă. Trebuie să îi susții și să îi iubești”, a concluzionat designerul.

Declarațiile vin la scurt timp după ce în presă au apărut mai multe știri care susțineau că între Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, există un adevărat conflict.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, într-un interviu acordat alături de soțul său, Brooklyn Beckham, pentru revista Variety, actrița în vârstă de 27 de ani a declarat că zvonurile nu sunt reale și că e de părere că întreaga poveste a pornit de la faptul că nu a purtat o rochie de mireasă creată de Victoria Beckham.

„Nu este o dispută! Văd peste tot cuvânt ăsta: dispută, dispută, dispută. Cred că totul a început, și am mai spus asta înainte, pentru că nu am ajuns să port rochia de mireasă creată de Victoria, dar adevărul este că mi-am dorit foarte, foarte mult să o port și mi s-a părut atât de frumos că mama lui Brooklyn a vrut să o facă pentru mine! Și am fost foarte încântată să o port! Și nu am ajuns să o port”, a declarat Nicola Peltz pentru The Times.

Recent, într-un nou interviu acordat revistei Grazia USA, tânăra actriță a mărturisit că după ce Victoria Beckham a acceptat să îi creeze rochia de mireasă, designerul nu i-a mai dat niciun semn timp de câteva zile bune. Apoi, într-un final, a anunțat-o că atelierul său nu își poate respecta promisiunea făcută.

„Ne-am întâlnit pentru a crea rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic din partea ei. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că atelierul ei nu o poate face.”

Aceasta a adăugat și că „plănuiam să port o rochie de mireasă creată de Victoria și am fost cu adevărat încântată să pot purta un model creat de viitoarea mea soacră. Mi s-a părut atât de frumos și o poveste atât de frumoasă.”

După ce designerul a anunțat-o că nu îi va face rochia, Nicola Peltz s-a consultat cu mama ei și cu stilista ei, Leslie Fremar, pentru a găsi o altă opțiune.

„Așa că am vorbit cu mama mea și cu Leslie și le-am spus: „Ei bine, din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla, așa că… care este următorul pas?” De foarte mult timp sunt o fană Valentino. Am fost foarte norocoasă că am putut să călătoresc la atelier pentru a încerca rochia. Asta s-a întâmplat cu adevărat.”

Deși Brooklyn este extrem de apropiat de părinții săi, are o poziție fermă față de toată această situație, declarând că: „Soția mea este, evident, prioritatea mea și nu vreau să o văd supărată niciodată. Ne susținem 100% și mergem împreună mai departe.”

Citește și:
Gerard Pique, surprins alături de noua iubită, înainte să se despartă de Shakira. Imagini cu Clara Chia în casa fotbalistului

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video