Tibi Clenci, mărturisiri despre viața de familie și fiul lui, Tudor Anghel

Tibi Clenci a făcut dezvăluiri despre viața de familie și relația pe care o are cu fiul lui, Tudor Anghel.

Tibi Clenci, mărturisiri despre viața de familie și fiul lui, Tudor Anghel

Tibi Clenci este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de fashion din România. În palmaresul său se află colaborări cu unele dintre publicațiile internaționale glossy de succes, iar printre acestea se numără bineînțeles ELLE România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, ELLE Franța, ELLE Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. Nu sunt de ignorat nici colaborările cu cele mai mari case de modă, cum ar fi Chanel, Dior și Louis Vuitton. A fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph – ediția fashion.

Deși are o carieră notabilă în fotografia de modă, viața personală a preferat să o păstreze departe de ochii publicului. Tibi Clenci și soția lui, Adina Maria Clenci, sunt într-o relație de 23 de ani și au împreună un fiu, Tudor Anghel. Într-un interviu pentru VIVA!, Tibi Clenci a vorbit despre viața de familie, dar și despre copilul lui. Juratul de la „Bravo, ai stil!” consideră că este un tată implicat, iar fiul lui îi este alături îi diversele activități pe care le desfășoară. 

„Da, sunt un părinte implicat și, dacă aș sta și mai mult acasă, aș fi exemplu. Dar sunt un „vânător”, trebuie să pun hrană pe masă familiei mele, așa cum se spune în popor. Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră și un exemplu și pentru fiul nostru. Când călătoresc în Europa, în 90% dintre situații sunt alături de ei. Chiar dacă acum Tudor Anghel merge la grădiniță, nu o să mă încurce, tot îl voi lua cu mine, îl voi învoi, sunt un autodidact și alături de soția mea suntem profesori buni pentru el. Când sunt acasă, prelucrez fotografiile cu el, creez povești, fac conferințe video cu clienții alături de el. El este viața mea, realizarea cea mai mare din viața mea, visul meu împlinit”, a declarat Tibi Clenci pentru VIVA!.

Citește și:
Călin Goia, declarații inedite despre viața de familie, după 15 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people