Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities, înainte de a deveni fotograf

Tibi Clenci face acum echipă cu Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu în juriul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities.

Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities, înainte de a deveni fotograf

Tibi Clenci face acum echipă cu Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu în juriul emisiunii Bravo, ai stil!, iar expertiza sa se bazează pe foarte mulți ani petrecuți în spatele camerei, de unde a realizat nenumărate pictoriale memorabile atât pentru revista ELLE România, cât și pentru diverse publicații de modă din țară și din străinătate. Dincolo de cariera sa notabilă, însă, Clenci a preferat să își țină viața personală de-a dreptul privată.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Tibi Clenci a vorbit și despre pasiunile din viața lui, înainte de a devenit fotograf de renume. „Tata este cel care mi-a arătat ce înseamnă poveștile de viață, să privești un om care atunci când îți vorbește îți arată imaginea. Nu aveam nevoie de un ecran, de un video. Îi ascultam poveștile cu ochii deschiși, eram foarte captivat de tot ce spunea. La fel îl ascultam și pe tataie, bunicul din partea mamei. Ascultându-i, vedeam pur și simplu imaginea, atât de bine povesteau. Așa am descoperit fotografia. Apoi, când eu povesteam despre lucruri, marcam foarte bine momentul cel mai expresiv al acesteia. Mă focusam pe o chestie. Lucrurile, apoi, s-au combinat; sportul de performanță (n. red. – a făcut judo și fotbal) cu dorința de a fi artist. M-au făcut să înțeleg că nu doar talentul este de ajuns. Pe la 18, 19 ani, când deja eram campion în sport, visam și mi-am dat seama că voi fi artist… Am îmbrățișat cu totul ceea ce tata mi-a transmis de-a lungul vieții”.

„Fac foarte multe lucruri: sculptez în lemn, modelez în lut, toate pentru plăcerea mea, și fac acest lucru din fragedă pruncie. Nu toate îmi spuneau că voi fi parte din lumea artei. Știam foarte clar că, după cariera sportivă, mă voi transforma într-un om care va încerca să devină scriitor, ori voi fi fotograf de modă” a mai declarat acesta.

Recent, într-un interviu acordat publicației click.ro, Tibi Clenci a vorbit și despre soția lui. „Eu în general sunt înconjurat de femei frumoase acasă, soția mea, fetele familiei neamului meu sunt frumoase, cele cu care lucrez peste tot în lume sau aici, în București. Pentru mine a devenit obișnuință. De fapt, întotdeauna am căutat să nu mă las purtat de val când sunt înconjurat de frumusețe. Eu încep să ‘delirez’ atunci când frumusețea este plusată cu spiritualitate. Atunci când fiecare dintre aceste minunate, frumoase, se transformă și într-o sursă de inspirație”. O astfel de sursă de inspirație este și soția lui Tibi Clenci, inițial farmacistă, dar care a decis, după nașterea fiului lor, să se ocupe în exclusivitate de familie.

Juratul Bravo, ai stil! și soția lui, Adina Maria Clenci, sunt într-o relație de 23 de ani și au împreună un fiu, Tudor Anghel, în vârstă de cinci ani și jumătate. „Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație. Avem un fiu împreună. Cumnată-mea superbă este cea cu care am venit la party ELLE. Uitându-te la cumnata mea, îți dai seama cum arată soția mea. Soția mea are două surori, cu care din timpul facultății eu am ‘pierdut’ timpul. Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume”, a mai spus fotograful.

Soția lui Tibi Clenci l-a cucerit pe fotograf, după spusele acestuia, într-o romantică noapte fără lună, la castelul Peleș. „A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis ‘tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad’. Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani”.

Citește și:
Cine este celebrul actor alături de care a fost surprinsă Mădălina Ghenea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people