Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină. Artista este nerăbdătoare să devină mamă: „Mă va împlini”

Theo Rose a vorbit despre sarcina sa și perioada prin care trece acum, fiind foarte încântată de faptul că va deveni mamă.

Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină. Artista este nerăbdătoare să devină mamă: „Mă va împlini”

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta se bucură de un succes răsunător, o familie frumoasă, iar acum se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Artista a vorbit despre sarcina ei și a dezvăluit cât este de nerăbdătoare să aducă pe lume primul său copil.

Cântăreața și iubitul ei, Anghel Damian, urmează să devină părinți în câteva luni, iar artista a recunoscut că are deja câteva așteptări privind viața de familie. Theo Rose a vorbit deschis despre sarcina ei și perioada prin care trece, partenerul său fiindu-i alături la fiecare pas. Vestea că este însărcinată a surprins pe toată lumea, iar jurata de la „Vocea României” abia așteaptă să înceapă o nouă etapă din viața ei.

Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a vorbit despre cum se simte în această perioadă și cum crede că i se va schimba viața odată cu venirea pe lume a copilului. Theo Rose a precizat că este foarte fericită pentru ce i se întâmplă, iar rolul de mamă va fi ceva complet special pentru ea.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea”, a declarat Theo Rose.

De asemenea, Theo Rose este convinsă de faptul că, odată cu venirea pe lume a bebelușului, se va simti împlinită cu totul și va scăpa de stările de anxietate. Astfel, vedeta va fi mult mai preocupată de creșterea copilului și de rolul său de mamă, motiv pentru care energia și atenția vor fi îndreptate în alte scopuri.

„Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a completat Theo Rose.

Citește și:
Cezar Ouatu, declarații neașteptate despre despărțirea de soprana Angela Gheorghiu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people