Anghel Damian, gesturi romantice pentru Theo Rose. Cum a trecut artista de primele săptămâni de sarcină: „E foarte bucuros”

Theo Rose a vorbit despre primele săptămâni de sarcină și cum o ajută Anghel Damian să treacă mai ușor prin această perioadă.

Anghel Damian, gesturi romantice pentru Theo Rose. Cum a trecut artista de primele săptămâni de sarcină: "E foarte bucuros"

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ 4 luni, iar împreună așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Artista a confirmat că este însărcinată în urmă cu câteva săptămâni, fiind extrem de emoționată pentru ce va urma. Cântăreața a povestit cum a trecut de primele săptămâni de sarcină și cât de multă grijă are regizorul de ea pentru a-i asigura tot confortul.

Jurata de la „Vocea României” se află în primele luni de sarcină, iar stările sale au variat. Theo Rose a lipsit câteva zile de pe rețelele de socializare din cauza faptului că s-a simțit foarte rău, însă a declarat că toate stările ei sunt normale în această perioadă. Pentru a o face să se simtă mai bine, Anghel Damian a avut mare grijă de iubita sa și a făcut tot posibilul pentru a-i asigura tot ce are nevoie.

Theo Rose, despre gesturile pline de grijă făcute de Anghel Damian

Potrivit spuselor lui Theo Rose, Anghel Damian este foarte fericit în aceste momente. Ba mai mult, regizorul este nerăbdător pentru ce va urma și își susține partenera la fiecare pas.

„Grijuliu, cam ca cu un bibelou, așa… Săracul… Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să-mi dea liniște și să-mi creeze confort, să trec cât mai ușor prin perioada asta”, a declarat Theo Rose într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea.”

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Artista a povestit că a muncit în toată această perioadă, reușind să își îndeplinească toate angajamentele. Cu toate că a avut momente în care i s-a făcut rău, cântăreața a trecut peste stările neplăcute și și-a continuat spectacolele. Din fericire, vedeta se simte ceva mai bine acum.

„Sunt bine. Trăiesc și sunt sănătoasă, că mă tot controlez așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt și eu cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus, mă lupt cu ele. Mă mai duc vreo 2-3 zile pe la mama, pe la tata, pe la țară… mă pun pe picioare. După aia mă întorc la București, aicea, mor. Cred că e și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trage a somn într-una. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce e pe masă, aș mânca foarte mult. Nu am încotro, dacă m-am înhămat la o căruță… Nu sunt singura care a muncit cât timp a fost însărcinată. M-a întrebat cineva cum fac la concerte, când am grețuri, e greu de controlat situația. Am atâtea guri de hrănit că-mi trece orice greață, când am urcat pe scenă, mă gândesc doar la cum să fac să fie bine”, a mai spus Theo Rose.

Citește si:
Kate Middleton și Prințul William, portrete inedit din culisele Earthshot Prize din Boston

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people