Taylor Swift castiga procesul de agresiune sexuala

Juratii i-au oferit castig de cauza lui Taylor Swift, in procesul de agresiune sexuala intentat de cantareata impotriva DJ-ului David Mueller.

Taylor Swift castiga procesul de agresiune sexuala

Taylor Swift a castigat procesul de agresiune sexuala pe care vedeta l-a intentat impotriva DJ-ului David Mueller, pentru un incident care s-a petrecut acum 4 ani.

Procesul a durat aproximativ o saptamana, insa acum acesta s-a incheiat: juratii i-au oferit castig de cauza lui Taylor Swift si au decis ca a fost, intr-adevar, agresata sexual de catre DJ-ul David Mueller, acum 4 ani, in timpul unui eveniment public, cand acesta a apucat-o de posterior.

De asemenea, juratii au mai decis ca mama lui Taylor Swift a avut dreptul sa contacteze managementul postului de radio la care era angajat DJ-ul pentru a-i informa despre incident. David Mueller a fost concediat si ulterior el a fost cel care a dat-o in judecata pe Swift pentru ca i-a distrus cariera.

In declaratia sa, Taylor Swift a declarat ca isi doreste sa obtina despagubiri simbolice, in valoare de doar 1 dolar si ca vrea sa aiba sansa de a avea o voce pentru alte femei aflate in aceeasi situatie.

Taylor a oferit si o declaratie publica, dupa aflarea verdictului, in care le multumeste juratilor si judecatorului, pentru ca s-au aflat de partea ei, si avocatilor sai. De asemenea, Taylor Swift a mai spus: „Speranta mea este sa ii pot ajuta pe cei ale caror voci ar trebui sa se faca auzite. Prin urmare, voi face donatii in viitorul apropiat catre multiple organizatii care ajuta victimele agresiunilor sexuale sa se apere.”

Citeste si:
Taylor Swift a fost agresata sexual si ar trebui sa ne pese mai mult

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people