Surorile Lidiei Buble, în ipostaze inedite alături de cântăreață: „Așa arată fericirea”

Surorile Lidiei Buble au pozat alături de celebra cântăreață în ipostaze foarte simpatice, care subliniază legătura puternică dintre ele.

Surorile Lidiei Buble sunt un real sprijin pentru cântăreață, care a vorbit în nenumărate rânduri despre cât de norocoasă este că s-a născut într-o familie numeroasă. De altfel, Buble a participat la cel de-al patrulea sezon al emisiunii-concurs Asia Express, Drumul Împăraților, chiar alături de una dintre surorile sale, Estera. Filmările pentru show s-au încheiat deja, iar difuzarea emisiunii urmează să înceapă în toamnă, la postul de televiziune Antena 1. La filmări, artista și-a și sărbătorit ziua de naștere (a împlinit 28 de ani) și a declarat pe parcursul probelor că simte că se poate baza pe Estera să îi fie sprijin în concurs.

De data aceasta, surorile Lidiei Buble s-au reunit în familie și au pozat alături. Lidia Buble are patru surori: Dana, Estera, Diana și Lorena, și șase frați: Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. Câteva imagini publicate de cântăreață la ultima reuniune de familie nu fac altceva decât să le arate pe fetele familiei Buble vesele și zâmbărețe, purtând rochii lejere de vară și bucurându-se să își fie alături una alteia.

„Așa arată fericirea”, a scris vedeta în dreptul galeriei de imagini în care apare în familie, inclusiv alături de mama ei. Fanii au fost de-a dreptul încântați de imaginile cu surorile Lidiei Buble, și au recompensat postarea de pe Instagram a cântăreței cu foarte multe like-uri și comentarii, apreciind firescul relației lor, așa cum reiese din imagini, și gesturile de tandrețe dintre ele – Buble apare în fotografii îmbrățișându-și fiecare soră în parte.

Lidia Buble a debutat în muzică în copilărie în corul bisericii penticostale Emanuel din Deva, unde tatăl ei este pastor. Vedeta a ajuns, astfel, să aibă o carieră muzicală de la 21 de ani, iar talentul se pare că vine din familie, pentru că aceasta a crescut între muzicieni.

Citește și:
Dani Oțil și soția lui, Gabriela, în cea mai sexy ipostază de până acum, înainte de a deveni părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people