Xonia, confesiuni despre boala autoimună cu care se confruntă de trei ani. Cum se simte acum artista: „Viața mea s-a schimbat radical”

Xonia a vorbit deschis despre boala autoimună cu care a fost diagnosticată în urmă cu trei ani.

Xonia, confesiuni despre boala autoimună cu care se confruntă de trei ani. Cum se simte acum artista: „Viața mea s-a schimbat radical”

Xonia a fost absentă o perioadă de timp din atenția publicului din cauza unor probleme de sănătate care i-au schimbat radical viața. Vedeta a fost diagnosticată în urmă cu trei ani cu o boală autoimună, care a produs schimbări și în ceea ce privește fizicul vedetei. După o perioadă dificilă de tratamente, artista a revenit cu forțe proaspete și a făcut o serie de confesiuni despre problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Cântăreața a vorbit deschis, într-un interviu pentru ego.ro, despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu aproximativ trei ani. Artista a fost nevoită să facă față unei situații dificile din viața ei, motiv pentru care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, firea puternică și determinarea au ajutat-o să treacă peste acest prag.

Xonia, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă

Cum atitudinea pozitivă poate face minune, Xonia a făcut tot posibilul să nu cadă pradă bolii și a reușit să își păstreze optimismul. De asemenea, aceasta s-a concentrat foarte mult pe pasiunile ei, iar muzica a ajutat-o să uite pentru câteva clipe de griji. Acum, vedeta se simte mult mai bine și a declarat că viața ei arată diferit, fiind nerăbdătoare să împlinească vârsta de 33 de ani.

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că, de fapt, la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită. Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit vedeta pentru ego.ro.

Vedeta se simte din ce în ce mai bine

De asemenea, Xonia a precizat că este o persoană credincioasă și spirituală, motiv pentru care a reușit să rămână calmă și să aibă o judecată limpede. Ba mai mult, stilul de viață sănătos o ajută să se simtă și mai bine, iar acum este încântată de faptul că dieta pe care o ține cuprinde și alimente pe care o perioadă nu a putut să le consume.

„Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală. Sunt în cea mai bună formă, din toate punctele de vedere. Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani”, a completat cântăreața.

„Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor”

În ceea ce privește starea de sănătate actuală, Xonia a declarat că se simte mult mai bine atât fizic, cât și psihic. Cu toate că ia un tratament care îi provoacă anumite reacții adverse, artista nu se lasă doborâtă, iar starea de spirit nu a fost influențată

„Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, mai povestit cântăreața.

Citește și:
Cine ar fi noul iubit al lui Charlize Theron. Este vorba despre un bărbat celebru

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people