Xonia vorbește despre problemele ei de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta: „Tot schimb schema de tratament”

Xonia a vorbit cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Xonia vorbește despre problemele ei de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta: "Tot schimb schema de tratament"

Pentru Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, experiența Survivor România 2022 s-a încheiat după o săptămână, fiind prima celebritate care a părăsit competiția difuzată de PRO TV. 

Xonia este născută la Melbourne, în Australia, însă în muzică s-a lansat în România, participând aici și la diferite show-uri TV. Artista a mai vorbit și în trecut despre problemele ei de sănătate, mai exact despre faptul că suferă de o boală autoimună. Cântăreața a povestit pentru fanatik.ro faptul că se află în Australia, alături de familia ei pe care nu a mai văzut-o de doi ani din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Pe lângă faptul că i-a vizitat pe cei dragi, cântăreața a apelat la ajutorul medicilor de acolo, pentru a-i reevalua starea de sănătate. 

„Se spune că nu există vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună”, a declarat Xonia pentru fanatik.ro. 

Cu ceva timp înainte ca Xonia să participe la Survivor România 2022, s-a despărțit de partenerul ei, Michael, alături de care a format un cuplu timp de doi ani. Cântăreața l-a cunoscut în urmă cu aproximativ 9 ani prin intermediul unui prieten comun în America. Despre motivele separării, artista a spus că amândoi au hotărât că este mai bine să rămână prieteni.

„Nu ne-am despărțit chiar înainte de Survivor, dar cu ceva timp înainte. Amândoi am decis că momentan funcționăm mai bine ca prieteni și că e mai important să rămânem într-o relație de prietenie pentru că nu merită să o pierdem. Îl iubesc și îl voi iubi mereu”, a adăugat Xonia pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Andreea Bănică are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că și-a făcut operații estetice! Ce mesaj a transmis artista: „Credeți ce vreți'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people