Xonia face noi dezvăluiri despre competiția Survivor România 2022

Xonia a făcut noi declarații despre experiențele pe care le-a întâmpinat în cadrul competiției Survivor România 2022.

Xonia face noi dezvăluiri despre competiția Survivor România 2022

Xonia a fost prima vedetă care a părăsit competiția Survivor România 2022, după doar o săptămână petrecută în Republica Dominicană. Nominalizată spre eliminare alături de Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, artista a fost luată prin surprindere atunci când a aflat că trebuie să părăsească emisiunea concurs.

Xonia a povestit într-un interviu pentru unica.ro despre competiția Survivor România 2022 și experiențele pe care le-a întâmpinat în cadrul emisiunii de la PRO TV. Cântăreața a mărturisit că și-a dorit cu ardoare să participe în acest show și este bucuroasă că a avut parte de această oportunitate. 

„Îmi doream foarte mult să fac parte din această emisiune și mă bucur enorm pentru oportunitatea și experiența de neuitat. Am încredere în Dumnezeu și în drumul creat de el pentru mine, așa că nu am regrete. Eu am fost autentică, nu pot să fiu altfel sau altcineva decât sunt eu. Nu sunt genul de persoană să calc pe cadavre pentru a câștiga sau să manipulez oamenii, așa cum au ales să facă unii dintre concurenți.”

Întrebată dacă a fost dezamăgită de vreunul dintre colegii ei de la Survivor, cântăreața a fost extrem de sinceră și a avut un răspuns surprinzător. 

Dezamăgit e mult spus. Eu nu am așteptări de la oameni, așa că nu îmi permit să fiu într-o postură în care să pot să spun că sunt dezamăgită. Mă aștept la absolut orice din partea altora. Sunt într-adevăr tristă, deoarece colega mea Elena nu a putut să vadă „the bigger picture”, ci a ales să vadă doar ce era în interesul ei și nu al echipei, susținând totuși că este un „team player”, a adăugat Xonia pentru unica.ro. 

Xonia a plecat în competiție în speranța că o va câștiga, însă concurenta a ales să participe trecând peste sfaturile medicului, și asta pentru că are probleme de sănătate care s-ar putea agrava în condițiile pe care le presupune emisiunea.

Xonia suferă de o boală autoimună despre care a mai vorbit în trecut, refuzând, însă, să dea prea multe detalii. Artista urmează un tratament care să îi împiedice sistemul imunitar să atace organismul, după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu episoade foarte neplăcute.

Citește și:
Mesajul emoționant primit de Adda de la mama ei după ce artista a anunțat public că este bolnavă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people